Eveline Glow And Go Aqua Miracle 4in1 Gezichtsmist Nude 110 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Effectieve hydratatie van de huid en een “ glow ” verhelderend en “ blur ” gladmakend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Gezichtsmist is een innovatief product in de vorm van een nevel en biedt een veelzijdig 4-in-1-effect: make-up fixerend, hydraterend, " glow "-effect en " blur "-effect. AQUA MIRACLE is een instant glans die de huidskleur visueel verbetert en charme toevoegt aan make-up. Bovendien maakt het subtiele gezichtsmodellering mogelijk door het effect van licht. De mistformule combineert de voordelen van thermaal water en tonic. Enerzijds heeft het een verzachtende werking op de huid en anderzijds zorgt het voor hydraterende en voedende stoffen.

Voordelen:

- Perfecte fixatie van make-up

-Effectieve hydratatie van de huid

- "Glow" verhelderend en "blur" verzachtend effect

-Onmiddellijke uitstraling en verbetering van de huidskleur

-Mogelijkheid tot subtiele gezichtscontouren met licht

-Combineert de eigenschappen van thermaal water en tonic, waardoor de huid wordt verzacht en gehydrateerd

HOE TE GEBRUIKEN

Spuit de mist vanaf een afstand van ca. 30 cm gelijkmatig op het met make-up bedekte gezicht (2-3 keer aanbrengen is voldoende). Het wordt aanbevolen om tijdens het aanbrengen uw ogen en mond gesloten te houden. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Propaandiol, Pentyleenglycol, Panthenol , Ammoniumacryloyldimethyltauraat Carboxyethylacrylaat Crosspolymeer, Natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , Glycerine, Cocos Nucifera Juice , Cocos Nucifera Vruchtensap, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Cucumis Sativus Fruitextract, C12-13 Pareth-9, parfum, hydroxyacetofenon, glyceryllauraat, propyleenglycol, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dinatrium-EDTA, synthetisch fluorflogopiet, benzylsalicylaat, hexylkaneel, linalool, coumarin, CI 77891, CI 77019, CI77 491. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112398

Specifieke referenties

ean13
5903416001683

Eveline Glow And Go Aqua...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies