Eveline Professional Nail Therapy Argan Elixir 8in1 regenererende olie voor nagelriemen en nagels 12 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Intensieve, luxueuze regeneratie van nagels en nagelriemen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Eveline Professional Nail Therapy Argan Elixir 8in1 regenererende olie voor nagelriemen en nagels 12 ml

Argan Elixir 8in1 is een intensieve, luxueuze regeneratie van nagels en nagelriemen, met behulp van arganolie die rijk is aan voordelen. Dit geconcentreerde product, in de vorm van een samenstelling van snel intrekkende argan-, avocado- en amandelolie, is speciaal ontwikkeld om nagels en nagelriemen effectief te regenereren. Zorgt voor een optimale verzorging van de droge, beschadigde huid rond de nagels en zwakke, broze nagels. Het effect van gebruik is gladde, schadebestendige en glanzende nagels, evenals een zachte en gezondere huid, vrij van droge en gebarsten structuur.

Bestrijd 8 symptomen van beschadigde nagels en nagelriemen in 7 dagen:

- Voedt

- Maakt glad

-Hydrateert

-Voegt glans toe

-Versterkt de nagels

-Ondersteunt flexibiliteit

- Vermindert broze nagels

-Beschermt en voorkomt splijten

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone en ontvette nagelplaat. Eerste dag: rechtstreeks op de nagel aanbrengen. Tweede dag: tweede laag aanbrengen. Derde dag: verwijder de oude lagen met Nail Therapy remover en herhaal de behandeling. Gebruik 2-3 weken, daarna eenmaal per week als foundation.

SAMENSTELLING

Paraffinum liquidum, prunus amygdalus dulcis olie, glycine soja olie, persea gratissima olie, argania spinosa pitolie, hydroxystearinezuur, tocoferylacetaat, beta-caroteen, helianthus annuus zaadolie, tocoferol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, parfum, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112414

Specifieke referenties

ean13
5901761900729

Eveline Professional Nail...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies