Eveline Professional Nail Therapy After Hybrid verhardende nagelconditioner 12 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Formule rijk aan natuurlijke voedingsstoffen die diep doordringen in de structuur van de nagel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eveline Professional Nail Therapy After Hybrid verhardende nagelconditioner 12 ml

De conditioner is gemaakt voor nagels die schade hebben opgelopen als gevolg van het aanbrengen en verwijderen van hybride lak. Deze processen veroorzaken een overmatige belasting van de nagelplaat, wat resulteert in hun verzwakking en grotere gevoeligheid voor negatieve invloeden van buitenaf. De unieke formule van de conditioner beschermt de nagelplaat, dringt door in de structuur, herstelt gaatjes en biedt een uitstekende bescherming.

Voordelen:

-Formule rijk aan natuurlijke voedingsstoffen die diep doordringen in de structuur van de nagel.

-Beschermt tegen uitdrogen en breken.

-Speciaal ontworpen voor regeneratie na een hybride manicure.

-Geconcentreerd product met een beschermende werking.

De conditioner regenereert niet alleen de nagels, ale beschermt ze ook tegen latere behandelingen. Regelmatig gebruik versnelt het proces van vernieuwing van de nagelplaat en herstelt de hardheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schone en ontvette nagelplaat. Eerste dag: rechtstreeks op de nagel aanbrengen. Tweede dag: tweede laag aanbrengen. Derde dag: verwijder de oude lagen met Nail Therapy remover en herhaal de behandeling. Gebruik 2-3 weken, daarna eenmaal per week als foundation.

SAMENSTELLING

Ethylacetaat, butylacetaat, nitrocellulose, adipinezuur/neopentylglycol/trimellitinezuuranhydridecopolymeer, acetyltributylcitraat, isopropylalcohol, etocryleen, trimethylpentaandiyldibenzoaat, polyvinylbutyral, siliciumdioxide, N-butylalcohol, citral, aluminiumhydroxide, methicon, propyleenglycol, Quartz , Aqua , Titanium Dioxide, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112415
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761965698

Eveline Professional Nail...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies