Eveline Professional Nail Therapy Total Action 8in1 Nagelconditioner 12 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Elimineert het probleem van het splijten van nagels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Eveline Professional Nail Therapy Total Action 8in1 Nagelconditioner 12 ml

In slechts 10 dagen krijgen uw nagels weer een gezonde en natuurlijke uitstraling. De revolutionaire formule op basis van het Strong Nails-complex, een combinatie van titanium en diament , dringt diep door in de structuur van de nagelplaat en regenereert deze effectief. De conditioner verzegelt, versterkt en stimuleert de groei van nagels, waardoor ze beter bestand zijn tegen mechanische schade. Het verleden is splijten en broze nagels. Dankzij de conditioner krijgen de nagelplaten hun natuurlijke tint terug, verdwijnen verkleuringen en worden de nagels glad, duurzaam en zichtbaar gezonder.

Voordelen zijn onder andere:

-Herstelt beschadigde nagels.

- Elimineert het probleem van splijtende nagels.

-Geeft hardheid aan zachte en broze nagels.

- Herstelt een gezonde en natuurlijke kleur.

- Maakt het oppervlak van de nagels glad.

8in1 nagelconditioner is gericht op mensen met problematische nagels die zwak en broos zijn. Met een speciaal samengestelde behandeling herstelt u de gezonde uitstraling en stevigheid van de nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schoon en droog nageloppervlak. Breng de eerste dag één laag aan. Breng op de tweede dag nog een laag aan. Was op de derde dag alles af. De behandeling moet gedurende 2 weken worden herhaald - na deze tijd moet een maandelijkse pauze worden genomen.

SAMENSTELLING

Butylacetaat, ethylacetaat, celluloseacetaatbutyraat, adipinezuur/neopentylglycol/trimellitinezuuranhydridecopolymeer, isopropylalcohol, acetyltributylcitraat, nitrocellulose, tosylamide/epoxyhars, dimethylureum, acrylaatcopolymeer, stearalkoniumbentoniet, benzotriazolyldodecyl-p-cresol, caprylzuur /Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, Citroenzuur, Dipropyleenglycoldibenzoaat, Aluminiumhydroxide, Triethoxycaprylylsilaan, Diamond , Mek, CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112416
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907609333513

Eveline Professional Nail...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies