Eveline Serum Shot Treatment voor gezicht, hals en decolleté 10% Niacinamide 30 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Dit unieke serum , dat 10% niacinamide bevat, werkt als een magisch filter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

Eveline Serum Shot Treatment voor gezicht, hals en decolleté 10% Niacinamide 30 ml

Dit unieke serum, dat 10% niacinamide bevat, werkt als een magisch filter dat overtollig talg vermindert en huidonvolkomenheden vermindert. Bovendien versnelt de aanwezigheid van zink het regeneratieproces van de huid en kalmeert het ontstekingen. Het effectieve salicylzuur vermindert mee-eters en helpt de poriën te verkleinen, waardoor de huid helder en glad wordt. De formule van het serum is ultralicht en de aanwezigheid van voedende vitamine E helpt niet alleen om de huid glad te maken, ale ook om haar van vocht te voorzien. Dankzij deze unieke samenstelling is het serum geschikt voor alle huidtypes en voelt het zijdezacht en verfrist aan. Benadruk je natuurlijke schoonheid - onderzoek toont aan dat maar liefst 90% van de gebruikers bevestigt dat al na 4 weken gebruik van ons serum, imperfecties op hun gezicht minder zichtbaar worden*. * Subjectieve beoordeling uitgevoerd in een studie bij een geselecteerde groep mensen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en/of 's avonds enkele druppels van het serum aan op de gereinigde huid. Laat intrekken en breng je favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, niacinamide, pentyleenglycol, 1,2-hexaandiol, salicylzuur, zink-PCA, polyacrylaat-crosspolymeer-6, natriumsulfaat, hydroxyacetofenon, microkristallijne cellulose, xanthaangom, cocamidopropyldimethylamine, hydroxypropylmethylcellulose, capryl/caprinezuurtriglyceride , T-Butyl Alcohol, Cellulose, Lactose, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, CI 19140, CI 42051, CI 42090, CI 77007. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112356
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416039600

Eveline Serum Shot...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies