Eveline Serum Shot Illuminating Treatment voor gezicht, hals en decolleté 15% Vitamine C+Cg 30 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Serum vermindert rimpels, egaliseert de teint, regenereert en vernieuwt de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15

Eveline Serum Shot Illuminating Treatment voor gezicht, hals en decolleté 15% Vitamine C+Cg 30 ml

Dompel jezelf onder in de luxe van ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid zeker zal waarderen. Dit serum bevat 15% vitamine C + Cg, resveratrol en ferulazuur en is ontworpen om de huidskleur te verhelderen en egaliseren. Dankzij het vitamine C-complex worden postacne- en zonneverkleuringen verminderd en de aanwezigheid van ferulazuur draagt bij aan het behoud van de jeugdige uitstraling en glans van de huid. De samenstelling bevat ook de antioxidant resveratrol, die de regeneratie en vernieuwing van de huid ondersteunt. Deze innovatieve combinatie van ingrediënten zal je huid niet alleen stralend en geregenereerd maken, ale ook de kleur zal egaler worden. Studies hebben aangetoond dat maar liefst 96% van de mensen die het serum 4 weken gebruikten, een stralende teint ervoeren, zelfs zonder het gebruik van make-up*.

* Correlatie met de subjectieve mening van de studiedeelnemers.

VOORDELEN

- Vermindert de zichtbaarheid van rimpels,

- Egaliseert de huidskleur,

- Regenereert en vernieuwt de huid,

- Herstelt jeugdige gloed,

- Voedt en verzacht,

- Verjongt de teint,

-Perfect voor gebruik zowel overdag als 's nachts,

-Speciaal ontwikkeld voor huid met verkleuring en fijne rimpels,

- Volledig veganistische formule.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en/of 's avonds enkele druppels van het serum aan op de gereinigde huid. Laten absorberen. Breng je favoriete gezichtscrème aan. Bewaar het serum op kamertemperatuur, weg van licht. Vanwege het hoge gehalte aan vitamine C kan het serum dat onder ongepaste omstandigheden wordt bewaard, oxideren en van kleur veranderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ascorbinezuur, propaandiol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, natriumhydroxide, pentyleenglycol, natriummetabisulfiet, 1,2-hexaandiol, resveratrol, ferulinezuur, retinylpalmitaat, ascorbylglucoside, polyacrylaat-crosspolymeer-6, hydroxyacetofenon, Parfum (Geur), Hydroxypropyl Cyclodextrine, Xanthaangom, Cyclodextrine, Dipropyleen Glycol, Polydextrose, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112358
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416039594

Eveline Serum Shot...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies