Eveline Perfect Skin Acne micro-peeling Cleansing face wash foam 150 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het schuim verwijdert dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen en het ademen van de huid bemoeilijken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Eveline Perfect Skin Acne micropeeling Gezichtsreinigingsschuim 150 ml

De micropeeling die je ervaart met het schuim is een diepgaande en effectieve manier om je huid te reinigen. Het verwijdert dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen en het ademen van de huid bemoeilijken. Deze actie zorgt voor zichtbare vermindering van onvolkomenheden en verwijdering van overtollig talg. Shikimine- en amandelzuur, bekend om hun anti-acne-effect, helpen de huid te exfoliëren en perfect te reinigen. Bovendien zorgt citroenextract voor voeding en verfrissing van de huid, waardoor deze gaat stralen en diep wordt gevoed. Algenbioferment heeft een verzachtende en regenererende werking, vooral op de geïrriteerde huid.

Voordelen:

- Vermindert imperfecties: Micropeeling helpt huidimperfecties te verminderen.

-Mat een stralende huid: het product heeft matterende eigenschappen die overmatige glans helpen verminderen.

- Verwijdert overtollig talg: de werking van het schuim helpt overtollig talg te verwijderen, wat kan helpen een gezond ogende huid te behouden.

-Vermindert het uiterlijk van poriën: het schuim helpt bij het verminderen van het uiterlijk van poriën, waardoor de huid er gladder uit kan zien.

- Reinigt de huid diep: Micropeeling reinigt de huid perfect en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden.

-Verzachtend en regenererend: De ingrediënten van het schuim hebben een verzachtende en regenererende werking, wat vooral belangrijk is bij een geïrriteerde huid.

-Hydrateert en maakt de huid glad: het schuim zorgt voor vocht en helpt de huid glad te maken, waardoor deze er gezond uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtige huid. Masseer zachtjes. Afspoelen. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), coco-glucoside, glycerine, cocamidopropylbetaïne, heptylglucoside, betaïne, Aloe barbadensis- Juice , amandelzuur, shikiminezuur, Undaria Pinnatifida-celkweekextract, citrus-limoenfruit-extract, natriumcocoylglutamaat, Leuconostoc/radijswortelferment Filtraat, citroenzuur, natriumbenzoaat, natriumchloride, kaliumsorbaat, parfum (geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112360
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416039693

Eveline Perfect Skin Acne...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies