Eveline Professional Nail Therapy Total Action 8in1 Hypoallergene nagelconditioner 12 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Geconcentreerde nagelconditioner 8in1

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Professional Nail Therapy Total Action 8in1 Hypoallergene nagelconditioner 12 ml

Geconcentreerde 8in1 nagelconditioner is de sleutel tot mooie en gezonde nagels. Dankzij de unieke formule rijk aan voedingsstoffen versterkt het, beschermt het tegen gespleten haarpunten en geeft het glans. Hydrateert, regenereert en verbetert de elasticiteit van de nagels. Snelle resultaten en eenvoudige toepassing maken de verzorging tot een plezier. Ontdek het geheim van sterke nagels en geniet elke dag van hun schoonheid!

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een schoon en droog nageloppervlak. Breng op de eerste dag één laag aan. Breng op de tweede dag nog een laag aan. Op de derde dag was je alles af. De behandeling moet gedurende 2 weken worden herhaald, waarna een pauze van een maand moet worden genomen.

SAMENSTELLING

Butylacetaat, ethylacetaat, celluloseacetaatbutraat, adipinezuur/neopentilglycol/trimellietzuuranhydridecopolymeer, isopropylalcohol, acetyltributylcitraat, nitrocellulose, tosylmide/epoxyhars, dimethyl YMER, STEARALKONIUM bentoniet, benzotriazolyldodecyl P-cresol, caprylzuur / Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, Citroenzuur, Dipropyleenglycol Dibenzoaat, Aluminiumhydroxide, Triethoxycaprylylsilaan, Diamond , Mek, CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

112445
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761971903

Eveline Professional Nail...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies