Eveline Wonder Match Gezichtscontourpalet /01/ 10 gr

€ 11,60
Inclusief belasting

Dankzij de handige verpakking wordt dit product een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse verzorgingsroutine, biedt het een complete set voor perfecte make-up en ondersteunt het de principes van veganistische ethiek.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Het gezichtscontourpalet is een innovatief multifunctioneel product, een echt meesterwerk in de wereld van cosmetica, dat de functies van bronzer, blush, highlighter en poeder combineert. Dankzij het veelzijdige gebruik kunt u ruimte besparen in uw make-uptasje en beschikt u over een uitgebreid make-uphulpmiddel. Het is perfect voor zowel dagelijkse als avondmake-up, en dankzij de beschikbaarheid van twee tinten – warmer en koeler – kunt u het product aanpassen aan uw individuele huidskleurvoorkeuren. Blush, highlighter en bronzer, in één product, creëren een bevredigende gezichtscontour en benadrukken de natuurlijke schoonheid. Het afwerkingspoeder met een verhelderend effect vormt een perfecte aanvulling op de make-up en geeft de huid een stralende glans. De veganistische formule van het product, met een aangename chocoladegeur, zal aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gebruikers voldoen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de cosmetica op je gezicht aan. Gebruik volgens uw eigen verbeelding

SAMENSTELLING

Mica, talk, synthetisch fluorflogopiet, isododecaan, Magnesium , silica, dimethicon, octyldodecylstearoylstearaat, ethylhexylpalmitaat, boornitride, tridecyltrimellitaat, polyethyleen, isononylisonononaat, triethoxycaprylylsilaan, parfum, fenoxyethanol, zetmeel van Zea Mays, dime thicone/divinyldi methicon/Silsesquioxaan Crosspolymeer, Lauroyl Lysine, 1,2-hexaandiol, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, glycerylcaprylaat, isohexadecaan, tinoxide, aluminiumhydroxide, kan bevatten (+/-): CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77499 , CI 45410,CI 77007,CI 19140,CI 75470,CI 16035. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114987
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416058939

Eveline Wonder Match...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies