Eveline Liquid Control Gezichtsfoundation met Niacinamide in Druppelaar /015/ Light Vanilla 32 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

LIQUID CONTROL is niet alleen een cosmetica, ale ook een verzorging die ervoor zorgt dat uw huid er de hele dag fris en stralend uitziet.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Liquid Control Gezichtsfoundation met Niacinamide in Druppelaar /015/ Light Vanilla 32 ml

LIQUID CONTROL foundation is een revolutionaire combinatie van intensieve verzorging en ego make-up. De delicate, lichte formule kalmeert de huid, waardoor deze op natuurlijke wijze fluweelzacht en verlicht blijft. Het werkt samen met uw huid, verstopt de poriën niet en zorgt ervoor dat deze vrij kan ademen. Bovendien biedt deze foundation een ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor je 24 uur lang kunt genieten van perfecte make-up, ongeacht de intensiteit van de dag. Het niacinamide, hyaluronzuur en plantaardig collageen in de cosmetica hydrateren en voeden de huid perfect. Ze beschermen het tegen schadelijke omgevingsfactoren, egaliseren verkleuringen en egaliseren de huidtint. De productformule verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, wat bijdraagt aan de algehele verbetering van de huidconditie. De foundation is verkrijgbaar in drie tinten, zodat hij perfect bij elke huidtint past.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de foundation gelijkmatig met je vingers, spons of penseel. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), dimethicon, talk, isododecaan, PEG-10 dimethicon, trimethylsiloxysilicaat, glycerine, niacinamide, natriumchloride, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, natriumhyaluronaat, plantaardig collageen, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, silica, Triethoxycaprylylsilaan, dimethicon/vinyldimethicon-crosspolymeer, disteardimoniumhectoriet, Magnesium , propyleencarbonaat, dinatrium-EDTA, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat, aluminiumhydroxide, parfum (geur), fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, limoneen. +/-: CI 77891 (titaandioxide), CI 77492 (ijzeroxide), CI 77491 (ijzeroxide), CI 77499 (ijzeroxide). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114981
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416058250

Eveline Liquid Control...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies