Eveline Wonder Match Blush en vloeibare lippenstift /05/ 5 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Blush en Liquid Lipstick zijn niet alleen make-up, ze zijn een uiting van individualiteit en elegantie die het unieke karakter van elke vrouw benadrukken.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Wonder Match Blush en vloeibare lippenstift /05/ 5 ml

De unieke blush en vloeibare lippenstift uit de Wonder Match serie is een cosmetica die de aandacht trekt door zijn veelzijdigheid. Het siert zowel de wangen als de lippen en voegt glans en expressiviteit toe aan elke make-up. Het is niet alleen een verfraaiingsproduct, het is een uiting van individuele stijl en elegantie. De formule van deze cosmetica is een waar genot voor de huid. Hydrateert diep, waardoor de huid fluweelzacht en verfrist wordt. Ingrediënten als squalaan en peptiden zorgen niet alleen voor het uiterlijk, ale ook voor de gezondheid van de huid, waardoor deze uitzonderlijk zacht wordt. Niacinamide werkt als een delicate beschermlaag, regenereert de huid en verzacht mogelijke irritaties, waardoor het gebruiksgemak wordt gegarandeerd. Met de handige applicator kun je blush en lippenstift nauwkeurig aanbrengen, waardoor make-up gemakkelijk en aangenaam wordt, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met de kunst van het make-up. De cosmetica is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en biedt een breed scala aan mogelijkheden om zich aan te passen aan verschillende huidtinten. Van delicate, natuurlijke tinten tot intense, sensuele kleuren, iedereen vindt iets dat geschikt is voor zichzelf.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op wangen of lippen met de vingers, spons of applicator. De kleurintensiteit is afhankelijk van de hoeveelheid aangebracht product.

SAMENSTELLING

Gehydrogeneerd polyisobuteen, gehydrogeneerd poly(C6-14-olefine), isododecaan, mica, octyldodecanol, polymethylsilsesquioxaan, Cera Alba, ethyleen/propyleen/styreencopolymeer, silica-dimethylsilylaat, glycerylbehenaat, sorbitanlauraat, VP/hexadeceencopolymeer, disteardimoniumhectoriet, propyleencarbonaat , Glycerylcaprylaat, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamaat, Squalaan, Butyleen/Ethyleen/Styreen Copolymeer, PEG-8, Ethylhexyl Salicylaat, PEG-12 Dimethicon, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Butyl Methoxydibenzoylmethaan , Tocoferol, C12-15 alkylbenzoaat, ascorbylpalmitaat, tribehenine, ascorbinezuur, citroenzuur, niacinamide, ceramide NG, PEG-8 capryl-/caprinezuurglyceriden, octyldodeceth-25, melkzuur, natriumhyaluronaat, plantaardig collageen, leuconostoc/radijswortel Fermentfiltraat, parfum, fenoxyethanol, propyleenglycol, palmitoylhexapeptide-12, tinoxide, Aqua ( Water ), BHT, decyleenglycol. (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45380, CI 45410, CI 15850. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114993
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416061915

Eveline Wonder Match Blush...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies