Eveline Christian Laurent Lift Serum Verstevigende en regenererende gezichtsampul 30 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

De verstevigende en regenererende ampul is een innovatief preparaat dat de zichtbaarheid van de tekenen van het verstrijken van de tijd effectief vermindert, de elasticiteit van de huid verbetert, verstevigt en het vernieuwingsproces versnelt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Eveline Christian Laurent Lift Serum Verstevigende en regenererende gezichtsampul 30 ml

Lift Serum Een verstevigende en regenererende ampul is een innovatief preparaat dat de zichtbaarheid van de tekenen van het verstrijken van de tijd effectief vermindert, de elasticiteit van de huid verbetert, deze verstevigt en het vernieuwingsproces versnelt. De belangrijkste actieve ingrediënten en hun voordelen zijn:

-Multipeptiden: een innovatief complex van biomimetische peptiden die de huidfuncties stimuleren en de vernieuwing van collageen- en elastinevezels stimuleren. Ze verminderen de zichtbaarheid van rimpels en voorkomen het verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid.

-Ceramiden: Ze versterken de hydrolipidenbarrière van de opperhuid, beschermen tegen verdamping van vocht, verzachten irritaties, verminderen droogheid en vervelling van de huid. Ze herstellen het huidcomfort en verbeteren de elasticiteit ervan.

-Pro- en prebiotica: Ze verbeteren de beschermende functies van de huid, brengen het microbioom van de huid in evenwicht, voorkomen ontstekingen, irritatie en onvolkomenheden. Ze verhogen de weerstand van de huid tegen externe factoren, hydrateren en versnellen de regeneratie.

-Aloë-sap: bron van vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren. Het hydrateert, stimuleert herstelprocessen, versnelt genezing en regeneratie en verbetert de penetratie van andere actieve ingrediënten.

-Vitamine E: Beschermt de huid tegen vrije radicalen, beschermt epidermale lipiden tegen oxidatie, versterkt de epidermale barrière, verbetert de elasticiteit, verstevigt, verzacht en hydrateert.

-Yacon-sap: hydrateert de huid sterk, voegt energie toe, stimuleert herstelmechanismen en versterkt de bescherming tegen oxidatieve stress. Rijk aan mineralen en vitamines die de celvernieuwing stimuleren.

Voordelen:

-Verbeter de huidspanning

- Verstevigend

- Rimpelvermindering

-Verhoogde vitaliteit

-Verbeter de regeneratie

-Anti-radicale bescherming

-Versterking van de epidermale barrière

-Microbioombescherming

Voeg de Tightening and Firming Ampoule toe aan uw huidverzorgingsroutine om het verouderingsproces van de huid te vertragen en de vitaliteit ervan te herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig de huid en breng een paar druppels serum aan. Masseer in. Breng je favoriete crème aan. Gebruik 's morgens en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, capryl/caprinezuurtriglyceride, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Aloe Barbadensis- Juice , propaandiol, ethylhexylstearaat, tripelargonine, betaïne, laurylglucoside, pentaerythrityldistearaat, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, butyrospermum parkii-boter, glycine-sojaolie, Tocoferylacetaat, tocoferol, Polymnia Sonchifolia-wortelsap, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide NG, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetaat, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-38, Lactobacillus, Tribehenin, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Caprylylglycol, Hydroxyacetofenon, Pentyleenglycol, Kaliumcetylfosfaat, Natriumcarbomeer, Xanthaangom, C12-15 Alkylbenzoaat, Hydroxypropylcyclodextrine, Maltodex trin, Carbomeer, Natriumlauroyllactylaat, melkzuur, dinatrium-EDTA, citroenzuur, natriumlactaat, parfum (geur), benzylsalicylaat, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114995

Specifieke referenties

ean13
5903416058571

Eveline Christian Laurent...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies