Claresa Magic Stick 2in1 Eyeliner en Wimperlijm 0,8 g

€ 6,30
Inclusief belasting

MAGIC STICK is een innovatieve oplossing voor diegenen die waarde hechten aan comfort, duurzaamheid en precisie bij wimpermake-up.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Magic Stick 2in1 Eyeliner en Wimperlijm 0,8 g

MAGIC STICK is een buitengewone lijm in de vorm van eyeliner die een revolutie teweegbrengt in het proces van het aanbrengen van valse wimpers, waardoor het gemakkelijk, snel en nauwkeurig wordt. Het is een duurzame lijm met een sneldrogende, waterdichte formule, die een probleemloos verwijderingsproces garandeert. Extreem eenvoudig in gebruik: schud gewoon de verpakking, breng de lijm aan op het ooglid zoals een gewone eyeliner, breng valse wimpers aan, druk zachtjes gedurende 2-3 seconden en dat is alles! Het aanbrengen van valse wimpers was nog nooit zo eenvoudig.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de verpakking, breng de lijm aan op het ooglid als een normale eyeliner, breng de valse wimpers aan, druk zachtjes gedurende 2-3 seconden en dat is alles!

SAMENSTELLING

Acrylatencopolymeer, styreen / acrylaten / ammoniummethacrylaatcopolymeer, Water , CI 77266, PEG-30 dipolyhydroxystearaat, butyleenglycol, natriumhyaluronaat, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115215
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819811988

Claresa Magic Stick 2in1...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies