Claresa Black By Nature Superblack vloeibare eyeliner 4 gr

€ 3,80
Inclusief belasting

Klassieke eyeliner in diep, satijnrood die tijdloze klasse en een professionele afwerking toevoegt aan zelfs de meest minimalistische oogmake-up.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Claresa Black By Nature Superblack vloeibare eyeliner 4 gr

BLACK BY NATURE is een klassieke eyeliner in diep, satijnrood die tijdloze klasse en een professionele afwerking toevoegt aan zelfs de meest minimalistische oogmake-up. De moderne formule verspreidt zich intuïtief over het ooglid en blijft na het drogen 100% intens zwart totdat het wordt afgewassen. Met de BLACK BY NATURE eyeliner kunt u, afhankelijk van de hoek en druk tijdens het aanbrengen, lijnen van elke dikte creëren en zich aanpassen aan elk idee voor een perfecte, superzwarte lijn op het ooglid. Dankzij deze unieke formule is elk gebruik van deze eyeliner een garantie voor een nauwkeurig en ego effect dat de schoonheid van het oog op een elegante manier benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gepoederde of met oogschaduw bedekte oogleden.

SAMENSTELLING

Aqua , acrylaten copolymeer, glycerine, styreen/acrylaten copolymeer, acacia senegal gom, xanthaangom, hydroxyethylcellulose, natriumdehydroacetaat, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylglycol, raspberry [+/-], ci 77499. Volledige, huidige INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115219
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819811827

Claresa Black By Nature...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies