Farmona Tutti Frutti Let's Face It Normaliserende gezichtswasgel met glycerine 4% + Hydro Shot B5 150 ml

€ 3,71
Inclusief belasting

Normaliserende gezichtswasgel met glycerine 4% + Hydro Shot B5

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Farmona Tutti Frutti Let's Face It Normaliserende gezichtswasgel met glycerine 4% + Hydro Shot B5 150 ml

Normaliserende gezichtswasgel met glycerine 4% + Hydro Shot B5 is een perfecte oplossing voor zachte en effectieve reiniging van de huid. Het werkt zacht, zonder de natuurlijke hydrolipidenbarrière te verstoren, terwijl het irritaties verzacht en intens hydrateert. Na gebruik van de gel wordt de huid gereinigd, glad en wordt u ondergedompeld in een aangenaam humeur dankzij de subtiele geur van watermeloen en verbena. De unieke formule is gebaseerd op de synergie van ingrediënten als Hydro Shot B5, glycerine, verbena-extract en milde reinigingsmiddelen. Belangrijk is dat het product geen zeep bevat, SLS/SLES/ALS, waardoor het zacht en zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. De samenstelling is gebaseerd op 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en het product is volledig vegan (100% VEGE ). Geef je huid wat ze echt nodig heeft met deze gel die niet alleen reinigt, ale ook voedt, waardoor je een fris en aangenaam gevoel krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté en masseer tot schuim ontstaat. Spoel vervolgens af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cocamidopropylbetaïne, glycerine, Panthenol , aqua (water), citroenzuur, natriumlauroylsarcosinaat, coco-glucoside, glyceryloleaat, decylglucoside, aqua (water), fenoxyethanol, caprylylglycol, polyglyceryl-3-capraat, acrylaten /C10-30 Alkylacrylaat-crosspolymeer, natriumhydroxide, parfum (geur), dinatrium-EDTA, glycerine, verbena officinalis-bladextract, aqua (water). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114620
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117979358

Farmona Tutti Frutti Let's...

€ 3,71
group_work Toestemming voor cookies