Farmona Tutti Frutti Let's Face It Cleansing Micellar Fluid met fruitzuren en Aloë 5 % + Energy Shot C 200 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Verwijdert effectief make-up, ale revitaliseert ook de huid, waardoor een langdurig fris gevoel ontstaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Farmona Tutti Frutti Let's Face It Cleansing Micellar Fluid met fruitzuren en Aloë 5 % + Energy Shot C 200 ml

Cleansing Micellar Liquid with Fruit Acids and Aloë 5% + Energy Shot C is een innovatieve oplossing die niet alleen effectief make-up verwijdert, ale ook de huid revitaliseert, waardoor een langdurig fris gevoel ontstaat. Na gebruik van deze micellaire vloeistof ervaart u een gereinigde, stralende huid en introduceert u tegelijkertijd het plezier van de geur van sinaasappel en munt in uw verzorging. De unieke mix van ingrediënten omvat vitamine Energy Shot C, fruitzuur, aloë, sinaasappelextract en essentiële muntolie. De vloeistof verwijdert niet alleen effectief make-up, maar voorziet de huid ook van waardevolle voedingsstoffen en vochtinbrengende stoffen. Belangrijk is dat het geen sterke wasmiddelen bevat, waardoor het zelfs voor de gevoelige huid zacht is. De samenstelling is gebaseerd op maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en het product is volledig vegan (100% VEGE ). Ontdek een nieuwe dimensie van huidreiniging die niet alleen effectief werkt, maar huidverzorging ook tot een genot voor de zintuigen maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje en was vervolgens je gezicht, hals en decolleté ermee. Gebruik volgende cosmetische pads en herhaal de handeling totdat het wattenschijfje schoon is. Gebruik 's ochtends en 's avonds. Bij gebruik om oogmake-up te verwijderen, wast u het residu af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Aloe Barbadensis- Juice , Decylglucoside, Polysorbaat 20, Citrus Aurantium Amara ( Orange ) Fruitextract, Natriumascorbylfosfaat, Appelzuur, Salicylzuur, Glycolzuur, Citroenzuur, Melkzuur, Mentha Arvensis (Wilde Mint ) Kruidenolie, Mentha Piperita (pepermunt) olie, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Glycerine, Natriumlevulinaat, Dinatrium EDTA, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114621
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117979365

Farmona Tutti Frutti Let's...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies