Garnier Fructis Hair Food Mask voor lang en dof haar Ananas 400 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Een masker waarvan de formule is ontwikkeld voor de verzorging van lang en dof haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Garnier Fructis Hair Food Mask voor lang en dof haar Ananas 400 ml

Een masker waarvan de formule is ontwikkeld voor de verzorging van lang en dof haar. Dankzij het gehalte aan plantaardige oliën en ananasextract voedt het masker het haar perfect, waardoor het een gezonde glans krijgt. De formule is gebaseerd op maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een haar- en milieuvriendelijke cosmetica is. Het masker maakt de haarstructuur perfect glad, waardoor deze glanzend en glad wordt. Bovendien is dit product universeel en op verschillende manieren te gebruiken, waardoor een uitgebreide verzorging wordt geboden.

HOE TE GEBRUIKEN

Als conditioner: gebruik na het wassen van je haar om het gemakkelijker te maken je haar te kammen zonder het te verzwaren. Als masker: aanbrengen op de lengte van het haar, 3 tot 5 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Als leave-in conditioner: breng een hoeveelheid ter grootte van een walnoot aan op vochtig haar, van lengte tot punt. Je haar wordt diep gevoed en glanzend.

SAMENSTELLING

Aqua / water , cetearylalcohol, stearamidopropyl dimethylamine, isopropylmyristaat, cetylesters, helianthus annuus zaadolie/zonnebloempitolie, phyllanthus emblica fruitextract, ananas sativus fruitextract/ananasfruitextract, pineapple nucifera olie/ coconut , butyrospermum parkii boter/ sheaboter, glycerine, kaolien, capryl/caprinetriglyceride, caprylylglycol, citroenzuur, wijnsteenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, salicylzuur, karamel, linalool, geraniol, coumarine, limoneen, citronellol, benzylalcohol, benzylsalicylaat, parfum/ geur De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113263
a lot

Specifieke referenties

ean13
3600542500395

Garnier Fructis Hair Food...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies