Claresa Soft & Easy Nail Building Gel Milky Pink 45 gr

€ 11,60
Inclusief belasting

Een innovatieve bouwgel die voor u de perfecte oplossing is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Claresa Soft & Easy Nail Building Gel Milky Pink 45 gr

Een innovatieve bouwgel die voor u de perfecte oplossing is! Deze unieke gelformule wordt gekenmerkt door een buitengewone structuur en dichtheid, waardoor deze perfect egaal is. Zelfs een minder ervaren gebruiker kan er snel en effectief mee werken, en de thixotropie van de gel (het vermogen om terug te keren naar een ego toestand) voorkomt dat de gel op de nagelriemen vloeit, waardoor het stylen gemakkelijker wordt. Voor het stylen met SOFT&EASY is geen vijlen of Top coat nodig - veeg gewoon de dispersielaag af met Cleaner en intens glanzende nagels zijn klaar! Dankzij het moderne recept van deze gel, gekenmerkt door uitstekende hechting, kunt u de nagelplaat zelfs met een dunne laag egaliseren, uitharden en verlengen. De styling houdt minimaal 4 weken aan en de speciale Heatless formule vermindert het branderige gevoel tijdens polymerisatie in de lamp. De gel voorkomt ook dat nagels breken en afbrokkelen, waardoor ze langer kunnen groeien. MILKY PINK - een delicaat, witgeblakerd roze, werkt perfect op zichzelf als volledige manicure en als basis voor een French- of Baby Boomer-look, het dekt tot 90%!

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid de natuurlijke nagelplaat voor, zorg ervoor dat deze schoon en ontvet is.

Verdeel de gel op de juiste manier over de nagel en verdeel deze gelijkmatig. U kunt thixotropie (vloeibaar geheugen) gebruiken om uw werk gemakkelijker te maken.

Laat de styling uitharden in een UV/ LED lamp volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dankzij de Heatless formule zul je tijdens het uitharden geen branderig gevoel ervaren.

Na het uitharden de dispersielaag afnemen met Cleaner om een intense glans op je nagels te verkrijgen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113574
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819815641

Claresa Soft & Easy Nail...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies