Claresa Soft & Easy Nagelbouwgel Milky White 45 gr

€ 11,60
Inclusief belasting

SOFT & GEMAKKELIJK - Innovatieve nagelbouwgel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Claresa Soft & Easy Nagelbouwgel Milky White 45 gr

Een bouwgel die uw benadering van nagelstyling zal veranderen. De innovatieve formule met een unieke structuur en dichtheid zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige toepassing, zelfs voor onervaren gebruikers. Dankzij thixotropie (liquid memory) vloeit de gel niet op de nagelriemen, wat het werken sneller en comfortabeler maakt. Voor het stylen met SOFT&EASY is vijlen of Top Coat niet nodig - veeg gewoon de dispersielaag af met Cleaner en je krijgt intens glanzende nagels, klaar om aan de wereld te laten zien! Het moderne gelrecept zorgt voor een uitstekende hechting en maakt het egaliseren, verharden en verlengen van de nagelplaat mogelijk, zelfs met een dunne laag. Hierdoor lijkt de styling op de natuurlijke nagelplaat en houdt deze minimaal 4 weken aan. De gel voorkomt dat nagels breken en afbrokkelen, waardoor ze langer en gezonder kunnen groeien. De speciale Heatless formule minimaliseert het brandende gevoel tijdens het uitharden in de lamp.

De belangrijkste kenmerken van de bouwgel zijn:

-Zelfnivellerend met thixotropie - eenvoudig in gebruik.

-Multifunctioneel - werkingssnelheid.

-Uitstekende grip en duurzaamheid.

-Intensieve glans van nagels.

- Warmteloze formule - veilige uitharding in de lamp.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor een langdurige manicure brengt u een dunne laag SOFT&EASY aan op de natuurlijke nagelplaat. Houd er rekening mee dat de gel zelfnivellerend is, dus u kunt deze voorzichtig met een borstel gladstrijken.

Uitharding: Plaats uw nagels onder een UV/ LED lamp en laat de gel gedurende de aangegeven tijd uitharden volgens de instructies van de fabrikant. Het is de moeite waard om de lamp die u gebruikt te raadplegen om de uithardingstijd aan te passen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113813

Specifieke referenties

ean13
5903819820515

Claresa Soft & Easy...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies