Isana Cleansing Voedende Gezichtsschuim 150 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Voedend reinigingsschuim met extracten van amandel en abrikoos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Isana Cleansing Voedende Gezichtsschuim 150 ml

Voedend reinigingsschuim met extracten van amandel en abrikoos is ideaal voor een zachte en grondige reiniging van de huid. Dankzij de micellaire technologie houdt het effectief make-up en onzuiverheden vast en verwijdert het ze voorzichtig van de huid. De schuimformule is voedend en zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke lipidenbalans behoudt, wat zich vertaalt in een zijdezachte huid. Dit schuim is speciaal voor de droge en gevoelige huid. De zachte en delicate textuur maakt het reinigen tot een aangename ervaring. Amandel- en abrikozenextracten voeden de huid en helpen haar haar elasticiteit en zachtheid te behouden. Het schuim is door dermatologen bevestigd als compatibel met de huid en is pH-neutraal, wat betekent dat het zacht is voor de huid en de natuurlijke pH niet verstoort. Daarnaast is het vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Deze schuimformule is ook milieuvriendelijk omdat het 100% microplasticvrij is. Hierdoor kunt u uw huid verzorgen en tegelijkertijd bijdragen aan de bescherming van onze planeet. Regelmatig gebruik van dit voedende reinigingsschuim helpt je huid schoon, gehydrateerd en stralend te houden. U zult genieten van een zijdezachte en gezonde huid met behoud van de natuurlijke lipidenbalans.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een hoeveelheid schuim ter grootte van een walnoot aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. Daarna afspoelen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Sorbitol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Betaine, Natrium Coco-Sulfaat, Glycerine, Glyceryl Oleaat, Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Zaad Extract, Prunus Armeniaca (Abrikoos) Fruit Extract, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden Citraat, Citroenzuur , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Tocoferol, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal

111411

Specifieke referenties

ean13
4305615986135

Isana Cleansing Voedende...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies