LaQ Bunny revitaliserende gezichtswasmousse van Kiwi en Druiven 40 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Een revitaliserende gezichtsreinigingsmousse die volledig natuurlijk en veganistisch is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Króliczka revitaliserende Kiwi en Druiven gezichtsreinigingsmousse 40 ml

Ontdek een revitaliserende gezichtswas die volledig natuurlijk en veganistisch is. De verfrissende fruitige geur bevat tonen van ego kiwi en druiven die je zeker zult herkennen. De licht-als-een-wolk-consistentie maakt het gebruik ervan tot een puur genot, en bovendien is het uiterst efficiënt. Het richt zich op huidrevitalisatie. De werking is gebaseerd op een zachte maar effectieve reiniging. Zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren, wordt deze zijdezacht, gehydrateerd en gevoed. Vooral als je huid vettig of gecombineerd is, zal het perfect werken. De binnenkant van het product bevat verzachtende niacinamide en voedende watermeloenzaadolie. Kiwi- en druivenextract, verrijkt met glycerine van plantaardige oorsprong, zorgt voor een intense hydratatie van de huid. Al deze ingrediënten worden vergezeld door zorgvuldig geselecteerde, milde reinigende stoffen die het dagelijkse make-upverwijderingsritueel tot een waar genoegen maken. Deze revitaliserende en voedende natuurlijke gezichtsreinigingsmousse is de perfecte ondersteuning voor uw huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natriumlauroylisethionaat, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Natriumchloride, Citrullus Vulgaris Zaadolie, Vitis Vinifera Fruitextract, Actinidia Chinensis Fruitextract, Niacinamide, Calcium , Natriumascorbylfosfaat, Tocoferylacetaat, Pyridoxine HCl, Maltodextrine, Levuli niets Zuur, Natriumzetmeeloctenylsuccinaat, Silica, Natriumgluconaat, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum, Cl 42090, Cl 19140. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112467
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730831389

LaQ Bunny revitaliserende...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies