LaQ Light Gezichtsreinigingsmousse 40 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Een sensationele gezichtsreinigingsmousse die natuurlijk en volledig veganistisch is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ licht reinigende gezichtswasmousse 40 ml

Hier is een fantastische gezichtsreinigingsmousse die natuurlijk en volledig veganistisch is. De diep reinigende formule zal u verrassen met zijn lichtheid en vooral effectiviteit. De unieke consistentie maakt het aanbrengen een plezier en tegelijkertijd is het product uiterst efficiënt. De delicate en verfrissende geur is te danken aan de tonen van grapefruit en groene thee. Het is de perfecte keuze als je een diep reinigend effect nodig hebt. De ingrediënten zijn perfect voor het reguleren van de werking van de talgklieren en helpen huidonvolkomenheden te bestrijden. Het reinigt niet alleen de huid, ale verstoort ook de natuurlijke pH-waarde niet. Het is speciaal bedoeld voor de verzorging van de vette, gecombineerde en acnehuid. Bevat actieve kool die de huid effectief reinigt en verfrist. Het heeft een hydraterende werking op basis van sorbitol en plantaardige glycerine. Hennepolie voedt de huid perfect, en grapefruit- en groene thee-extract voegt energie toe en verfrist. Dit alles bij elkaar zorgt voor een fantastische, natuurlijke gezichtsreinigingsmousse die uw huid de grondige reiniging en frisheid geeft die deze nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natriumlauroylisethionaat, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Natriumchloride, Houtskoolpoeder, Cannabis Sativa Zaadolie, Levulinezuur, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112468
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905669761451

LaQ Light...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies