LaQ Peel Benefits Reinigende gezichtsmousse 70 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Sensationele exfoliërende gezichtsreinigingsmousse met microkorunddeeltjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

LaQ Peel Benefits Reinigende gezichtswasmousse 70 g

Sensationele exfoliërende gezichtsreinigingsmousse met microkorunddeeltjes! De formule richt zich op intensieve exfoliatie van dode epidermiscellen, waardoor de huid wordt voorbereid op de volgende verzorgingsfasen. Regelmatig gebruik van deze peeling brengt veel voordelen met zich mee. De microcorundumdeeltjes in het product zorgen voor een zachte exfoliatie, waardoor de huidskleur gelijkmatiger wordt, de microcirculatie wordt gestimuleerd en de zuurstofvoorziening van de huid wordt ondersteund. Als resultaat wordt de huid zichtbaar glad, gehydrateerd en klaar om actieve ingrediënten uit andere verzorgingsproducten op te nemen. Dankzij deze peeling ziet uw huid er stralend uit en geniet u van een gezonder en mooier uiterlijk. Dit is een uitstekende manier om de conditie van de huid te verbeteren en deze voor te bereiden op verdere stappen in de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Alumina, Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natriumlauroylisethionaat, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Natriumchloride, Levulinezuur, Kaliumsorbaat, Parfum, CI 19140. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112469
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905669761918

LaQ Peel Benefits...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies