Isana reinigingsgel voor het wassen van het gezicht zonder zeep Aloë 150 ml

€ 3,00
Inclusief belasting

Een perfecte oplossing voor een grondige huidreiniging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana reinigende gezichtswasgel zonder zeep Aloë 150 ml

Zeepvrije reinigingsgel met aloë en hyaluronzuur is een perfecte oplossing voor een grondige reiniging van de huid. Dankzij de micellaire technologie verwijdert deze gel make-up, overtollig talg en alle onzuiverheden effectief, terwijl de poriën zacht worden gereinigd en het gevoel van frisheid van de huid wordt hersteld. De formule verrijkt met aloë en hyaluronzuur voedt en hydrateert de huid, en het hydrocomplex heeft een verzachtende werking waardoor irritatie wordt verminderd. Na gebruik van deze gel wordt de huid grondig gereinigd en verzorgd, klaar voor verdere verzorging. Dit product is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en de huidverdraagzaamheid is dermatologisch bevestigd. Belangrijk is dat de gelformule 100% vrij is van microplastics. Voor een schone en gezond uitziende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een vochtige huid en schuimen met een kleine hoeveelheid water. Vermijd het gebied rond de ogen. Spoel af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaïne, Xanthaangom, Aloe Barbadensis Juice , Saccharide Isomeraat, Natriumhyaluronaat, Glycerine, Panthenol , Caprylyl/Capryl Glucoside, Natriumchloride, Glyceryloleaat, Natriumbenzoaat, Parfum, Citroenzuur, Pantolactone, Natriumcitraat , CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113015

Specifieke referenties

ean13
4305615972428

Isana reinigingsgel voor...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies