Isana Cleansing Face Cleansing Gel tegen oneffenheden 150 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Anti-puistjes reinigingsgel is een effectieve oplossing voor de huid die last heeft van puistjes en mee-eters

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana Cleansing Anti-acne gezichtsreinigingsgel 150 ml

Anti-puistjes reinigingsgel is een effectieve oplossing voor de huid die last heeft van puistjes en mee-eters. Dankzij het gehalte aan salicylzuur en zink verwijdert deze gel make-up, dode huidcellen en overtollig talg effectief, terwijl bestaande puistjes en mee-eters worden bestreden en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt voorkomen. De huid blijft gehydrateerd en ziet er gezonder uit. Dit product helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen door deze intensief te reinigen. Deze gel is bovendien huidvriendelijk en de tolerantie ervan is dermatologisch bevestigd. Het is de moeite waard te benadrukken dat de formule 100% vrij is van microplastics.

HOE TE GEBRUIKEN

Elke ochtend en avond aanbrengen op de vochtige gezichtshuid en zachtjes inwrijven, waarbij de oogcontour wordt vermeden. Daarna grondig wassen.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Glycerine, Cocamidopropyl Betaïne, Xanthaangom, Caprylyl/Capryl Glucoside, Fenoxyethanol, Natriumchloride, Glycoldistearaat, Citroenzuur, Glyceryloleaat, Zink, PCA, Parfum, Salicylzuur, Ethylhexylglycerine, Dinatrium EDTA, Limoneen, Linalool , CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113016
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615608570

Isana Cleansing Face...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies