Isana Reinigend gezichtsschuim met AHA -zuren 150 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Het schuim is geschikt voor alle huidtypes, vooral de gecombineerde en vette huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Gezichtsschuim met AHA -zuren met een concentratie van 5 % is een zachte reiniging die helpt de poriën te verkleinen en de huid te matteren. De samenstelling bevat 1,5% alfahydroxyzuren, die de poriën effectief reinigen en de huid een egaler uiterlijk geven. Bovendien geeft biologisch rozenwater een delicate en frisse geur van rozenblaadjes, waardoor een aangename sfeer ontstaat tijdens de dagelijkse verzorging. Sorbitol werkt als een vochtbindend ingrediënt, dat bijdraagt aan een grondige en zachte reiniging van de huid, waardoor deze verfijnd en fris blijft. Dit schuim is geschikt voor alle huidtypes, vooral de gecombineerde en vette huid. Het heeft ook een verzachtende en matterende werking, waardoor een gevoel van verfrissing ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een hoeveelheid schuim ter grootte van een walnoot aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes. Spoel vervolgens af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Sorbitol, Citroenzuur, Caprylyl/Capryl Glucoside, Betaïne, Natrium Coco-Sulfaat, Rosa Damascena Water , Glyceryl Oleaat, Coco-Glucoside, Tocoferol, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden Citraat, Sorbinezuur, Natriumhydroxide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113021

Specifieke referenties

ean13
4305615931654

Isana Reinigend...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies