Face Queen Illuminating gezichtsreinigingsschuim 150 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Het werkt zacht maar effectief, dus het is de moeite waard om het te proberen als onderdeel van je schoonheidsroutine

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Face Queen verhelderend reinigend gezichtsschuim 150 ml

Illuminating gezichtsreinigingsschuim is een product dat veel voordelen voor uw huid kan bieden. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van dit schuim:

-Huidreiniging: Het schuim reinigt de huid perfect en verwijdert onzuiverheden, stof en overtollig talg. Dit is een belangrijke stap in het behouden van een schone en gezonde huid.

-Make-up verwijderen: Het schuim kan ook een effectieve make-up verwijderaar zijn en helpt make-up en cosmetische resten te verwijderen.

-Hydratatie: Dankzij de aanwezigheid van actieve ingrediënten zoals framboos en vitamine C voorziet het schuim de huid van vocht en voeding, waardoor de huid stralender en elastischer kan worden.

-Verbetert de huidskleur: deze ingrediënten helpen ook de huidskleur te verbeteren, waardoor deze een gezonde glans en uiterlijk kan krijgen.

-Veganistische formule: Het product heeft een veganistische formule, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Dit is belangrijk voor mensen die cosmetica kiezen die voldoen aan de principes van veganisme.

-Natuurlijke ingrediënten: De productformule is gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat gunstig is voor de huid en het milieu.

De verhelderende gezichtsreiniger kan u helpen bij uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, waardoor deze fris, gezond en stralend blijft. Het werkt zacht maar effectief, dus het is de moeite waard om het te proberen als onderdeel van je schoonheidsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid schuim op de vochtige gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Was uw gezicht, masseer zachtjes en spoel vervolgens af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocoylglutamaat, Coco-Glucoside, Glycerine, Rubus Chamaemorus Fruitextract, Ascorbylglucoside, Helianthus Annuus Zaadolie, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113137
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904569230449

Face Queen Illuminating...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies