Miya Cosmetics BEAUTY .lab Verzachtende romige reinigingsgel voor gezicht en ogen 100 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Het ondersteunt de regeneratie van de huid, hydrateert en kalmeert en helpt de huid in goede conditie te houden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Miya Cosmetics BEAUTY .lab Verzachtende romige reinigingsgel voor gezicht en ogen 100 ml

De milde reinigingsgel is ontworpen voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige en atopische huid van gezicht en ogen. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en werkingen van de reinigingsgel:

-Zoete amandelolie: dit ingrediënt ondersteunt en hydrateert de ruwe, droge huid en herstelt de elasticiteit en zachtheid. Helpt het gevoel van beklemming te voorkomen.

-Rijstolie: maakt de huid elastischer, waardoor deze glad en fluweelachtig aanvoelt. Helpt bij huidverzorging.

-Fucocert®: Het is een natuurlijk polysacharide met een hydraterende en verzachtende werking. Het laat de huid comfortabel aanvoelen en hydrateert deze.

-Arnica-extract: Vermindert roodheid, kalmeert en verzacht irritaties, wat vooral belangrijk is voor de gevoelige huid.

-Aloë-sap: hydrateert sterk, wat belangrijk is bij de verzorging van de gevoelige huid. Het vermindert ook de symptomen van irritatie of schade aan de opperhuid.

-D- panthenol : ondersteunt de regeneratie van de huid, hydrateert en kalmeert en helpt de huid in goede conditie te houden.

-Inuline: Dit is een natuurlijk prebioticum dat de huid versterkt en verzacht, waardoor een gezond microbioom wordt behouden.

-Melkzuur: versterkt de beschermende barrière van de huid en helpt de juiste pH-waarde van de huid te behouden.

-Vitamine E: Regenereert en maakt de huid elastisch, waardoor deze er gezonder uitziet.

De reinigingsgel heeft een multidirectioneel effect, wat is bevestigd in toepassings- en apparaattests:

-Reinigt zacht: heeft geen invloed op de natuurlijke pH-waarde en hydrolipidenbarrière van de huid. Verwijdert effectief onzuiverheden, overtollig talg en make-upresten.

-Zacht voor de huid: Veroorzaakt geen branderig gevoel, ongemak of trekkerigheid, wat belangrijk is voor de gevoelige huid.

-Hydrateert: voedt de huid, voegt zachtheid toe en verbetert de conditie, waardoor deze gehydrateerd blijft.

De reinigingsgel is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, ale wordt vooral aanbevolen voor de gevoelige, atopische, vasculaire huid, met rosacea of gevoelig voor irritatie. De laagschuimende formule maakt het zacht voor de huid en het gebrek aan geur maakt het geschikt voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel op de vochtige gezichtshuid en voer een zachte massage uit. Grondig afspoelen met lauw water en drogen door een schone katoenen of papieren handdoek op de huid te leggen.

SAMENSTELLING

Aqua *, isoamyllauraat*, glycerine*, capryl/caprinezuurtriglyceride*, propaandiol*, glycerylstearaatcitraat*, squalaan*, Linum Usitatissimum zaadolie*, sorbitol*, natriumlactaat*, Garcinia Indica zaadboter*, Borago Officinalis zaadolie *, C10-18 triglyceriden*, Albatrellus Confluens-extract*, olijfglyceriden*, Olive NP*, alfa-glucaan-oligosaccharide*, Butyrospermum Parkii-boter*, tocoferol*, Helianthus Annuus-zaadolie*, Magnesium -bèta-glucan, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gom*, Caesalpinia Spinosa Gom*, Cetylalcohol*, Xanthaangom*, Natriumstearoylglutamaat*, Tetranatriumglutamaatdiacetaat*, Parfum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur*. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114021

Specifieke referenties

ean13
5904804150525

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies