YOPE Skin Progress Hydrobiotische gezichtsmist 150 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Hydrobiotische gezichtsmist - Perfect voor uw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

YOPE Skin Progress Hydrobiotische gezichtsmist 150 ml

Hydrobiotische mist is een perfecte manier om je gezicht te versterken en op te frissen tijdens de dagelijkse verzorging of wanneer je gewoon verfrissing nodig hebt. Het is geïndiceerd om het evenwicht en de frisheid van de huid te herstellen en het juiste hydratatieniveau te behouden. Het kalmeert niet alleen zelfs de meest reactieve huid, ale zorgt ook voor de natuurlijke afweerfuncties van de huid en het microbioom, d.w.z. de natuurlijke bacteriële flora.

Hoofdingrediënten:

-Roze nectar: Ondersteunt de strijd van de huid tegen vrije radicalen en beschavingsstress en helpt beschermen tegen vervuiling. Bovendien houdt het effectief vocht vast, wat zorgt voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie van de huid.

-Bioferment-complex: vermindert roodheid, beschermt en ondersteunt het huidmicrobioom, reguleert de pH van de huid, vermindert de zichtbaarheid van de poriën en reguleert de talgafscheiding.

-Bloemenhydrolaten: revitaliseren en verfrissen de huid, waardoor de zichtbaarheid van poriën en onvolkomenheden wordt verminderd. Bovendien hebben ze een verzachtende werking en helpen ze de symptomen van irritatie te kalmeren.

Deze mist is het perfecte product dat uw huid niet alleen verfrist, maar ook voedt, waardoor deze haar natuurlijke balans en gezonde uitstraling behoudt.

HOE TE GEBRUIKEN

Sluit uw ogen en spray op een afstand van ca. 20 cm op uw huid. Gebruik na het reinigen van uw gezicht als tonicum, om de huid voor te bereiden op verdere verzorging, als fixerende mist voor make-up, of wanneer u uw huid wilt verfrissen en kalmeren.

SAMENSTELLING

Aqua , Rosa Damascena Water , Pentyleenglycol, Polyglyceryl-4 Pelargonaat, Rosa Centifolia Bloemenwater, Glycerine, Calluna Vulgaris Extract, Gistfermentextract, Polyglyceryl 3-Cocoate, Caprylyl-Capryl Glucoside, Polyglyceryl-6 Lauraat, Levulinezuur, Natriumlevulinaat , Parfum, Hydroxyacetofenon, Butyleenglycol, Citroenzuur, 1,2-Hexaandiol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Coumarine, Alfa-Isomethylionon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113988
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760206284

YOPE Skin Progress...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies