Soraya Chlorofyl reinigende gezichtswasgel 150 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Zuiverende gezichtswasgel is een product dat zorgt voor een diepe reiniging van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Soraya Chlorofyl reinigende gezichtswasgel 150 ml

Zuiverende gezichtswasgel is een product dat zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Dankzij het gehalte aan chlorofyl, dat een antioxiderende werking heeft, en bamboe-extract, dat de huid hydrateert, perfect verfrist en voedt. Bovendien reguleert citroenmirte de talgafscheiding, waardoor het geschikt is voor de normale, vette en gecombineerde huid. Deze gel verwijdert effectief onzuiverheden, waardoor de huid verfrist en gereinigd blijft. Perfect voor dagelijks gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een vochtige gezichtshuid en was uw gezicht met cirkelvormige bewegingen, daarna afspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, xanthaangom, glycolzuur, backhousia citriodora-bladextract, helianthus annuus-zaadolie, propyleenglycol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, natriumcocoylisethionaat, caprylyl / caprylglucoside, hydroxypropylguar, caprylylglycol, alcohol, bamboe vulgaris-sap Extract, citroenzuur, Copper , fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, limoneen, benzylsalicylaat, citral, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114153
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045089270

Soraya Chlorofyl reinigende...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies