Tołpa Dermo Face Sebio +. Gezichtsreinigingsschuim 2 zuren 150 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Het schuim helpt ernstige acne-laesies te verminderen en draagt bij aan het verzachten en kalmeren ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Tołpa Dermo Face Sebio+. Gezichtsreinigingsschuim 2 zuren 150 ml

Gezichtsreinigingsschuim is een product dat speciaal is ontworpen voor de huid met actieve acne. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

-Reiniging zonder uitdrogen: het schuim reinigt de huid grondig, zorgt voor hydratatie en voorkomt uitdrogen. Dit is belangrijk voor een huid die gevoelig is voor acne, die vaak gevoelig is.

-Antibacteriële werking: het product heeft antibacteriële eigenschappen, die de groei van bacteriën op de huid helpen beheersen, waardoor het risico op acne wordt verminderd.

-Zachte exfoliatie: het schuim exfolieert zachtjes de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de poriën worden ontstopt.

-Evenwicht van de werking: Het product biedt een balans tussen exfoliërende en verzachtende effecten, wat belangrijk is voor een huid die gevoelig is voor acne.

-Micellaire en geschuimde formule: Dankzij de formule is het schuim zowel micellair als schuimig, wat een grondige reiniging van de huid en verwijdering van onzuiverheden mogelijk maakt.

- Vermindering van acne-laesies: het schuim helpt ernstige acne-laesies te verminderen en draagt bij aan het verzachten en kalmeren ervan.

Over het geheel genomen is deze schuimende reiniger een effectief huidverzorgingsproduct voor de actieve acnehuid dat helpt de huid te reinigen, bacteriën onder controle te houden en zachtjes te exfoliëren, waardoor de huid schoon en kalm blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het schuim over uw gezicht en vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes met natte handen en spoel vervolgens af met water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Poloxameer 184, Glycerine, Polysorbaat 20, Dinatriumcocoamfodiacetaat, Melkzuur, Cocamidopropylbetaïne, Turfextract, Betaïne, Centella Asiatica -extract, Aloe Barbadensis- Juice , Capryloylsalicylzuur, Natriumlactaat, Natriumhydroxide, Natriumchloride, Caprylylglycol, Methylpropaandiol , Parfum, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114228
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963886

Tołpa Dermo Face Sebio +....

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies