SkinTra Wash It Off glucoside gezichtsreinigingsgel 200 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Het heeft een fysiologische pH van ongeveer 5 en een veganistische geursamenstelling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

SkinTra Wash It Off glucoside gezichtsreinigingsgel 200 ml

"Wash It Off" is een gezichtsreinigingsgel die zorgt voor een effectieve reiniging van de huid en tegelijkertijd de natuurlijke barrière beschermt. De formule is gebaseerd op glucoside-oppervlakteactieve stoffen, die onzuiverheden, inclusief make-up, effectief verwijderen, terwijl ze zacht blijven voor het microbioom en de lipidenbarrière van de huid. De gel creëert een dik schuim in de vorm van een mousse en verzorgt het gevoelige gebied rond de ogen. Bovendien bevat de gel inuline, een prebioticum dat het behoud van de natuurlijke microbiota van de huid ondersteunt, waardoor de ontwikkeling van gevoeligheid en bacteriële acne wordt voorkomen. Gluconolacton, pantenol en allantoïne hebben een hydraterende werking en elimineren uitdroging en irritatie als gevolg van het reinigingsproces. Het product is geschikt voor alle huidtypes, zorgt niet voor een trekkerig gevoel en wordt ook aanbevolen tijdens zuur- en retinoïdenbehandelingen. Het heeft een fysiologische pH van ongeveer 5 en een veganistische geursamenstelling.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de gel in natte handen om een dik schuim te creëren. Breng het product vervolgens aan op een vochtig gezicht en ooggebied. Masseer totdat alle onzuiverheden zijn verwijderd. Spoel het product af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , caprylyl/caprylglucoside, laurylglucoside, gluconolacton, glycerine, polysorbaat 20, inuline, Panthenol , propyleenglycol, allantoïne, Aloe barbadensisbladextract, xanthaangom, natriumbenzoaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114735
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666116

SkinTra Wash It Off...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies