Nature Queen Warm & Calm cadeauset

€ 16,60
Inclusief belasting

De set is een zorgvuldig geselecteerde collectie etherische oliën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nature Queen Warm & Calm cadeauset

De set is een zorgvuldig geselecteerde verzameling etherische oliën met citrustonen, die elke persoon die dorst heeft naar ontspanning en een moment voor zichzelf zal omhullen met hun aroma. De aromatherapieset wordt aangevuld met een keramische open haard, waarmee u de oliën kunt verwarmen en hun aroma kunt activeren.

Kit Inhoud:

Grapefruit etherische olie 10 ml - Dit is een van de meest gewaardeerde essentiële oliën in cosmetica en medicijnen. We zullen er een schat aan vitamines en mineralen in vinden met reinigende, verhelderende, anti-aging en stimulerende eigenschappen. Het hoge gehalte aan vitamine C helpt de zichtbaarheid van verkleuring te verminderen en beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Bovendien heeft de olie antibacteriële en anti-seborrheic eigenschappen, daarom is het perfect voor de verzorging van de vette en acne huid. Inhalaties met grapefruitolie ondersteunen het immuunsysteem van het lichaam, hebben een positief effect op het welzijn en verbeteren de stemming in de herfst en winter. De olie kan ook worden gebruikt bij lichaamsvormende massages.

Essentiële citroenolie 10 ml – Het wordt verkregen door citroenschil koud te persen. De chemische samenstelling omvat onder andere limoneen, grote hoeveelheden vitamine A, E en flavonoïden met antioxiderende eigenschappen. Daarnaast heeft citroenolie verfrissende, antibacteriële, ontstekingsremmende eigenschappen en heeft het een verhelderend effect op de huid. De frisse citrusgeur kalmeert de geest, helpt je te ontspannen en verbetert je algehele welzijn. Het stoot ook muggen, vliegen, zwarte vliegen, luizen en teken af.

Sinaasappel etherische olie 10 ml - verkregen uit het persen van biologische sinaasappelen wordt vaak gebruikt in aromatherapie, evenals een ingrediënt in veel huidverzorgingscosmetica, deodorants en luchtverfrissers. Rijk aan vitamines en micro-elementen. Het heeft een stimulerende en anti-stress werking, in de aromatherapie wordt het ook gebruikt als afrodyzjak .

Keramische aromahaard - gebruikt om etherische oliën en sojawas te verdampen.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet water samen met een paar druppels van de door u gekozen etherische olie in de kom boven op de open haard. Plaats een brandende kaars in het gat onderin de haard en wacht even tot de geur zich verspreidt. De haard kan ook gebruikt worden om geurwas op te lossen.

SAMENSTELLING

De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110670

Specifieke referenties

ean13
5902610971846

Nature Queen Warm & Calm...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies