Apis Action for Men Set Douchegel + body- en handcrème

€ 15,10
Inclusief belasting

De set is een perfect cadeau voor mannen die hun huid willen verzorgen en tegelijkertijd willen genieten van een langdurige en frisse geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

De cadeauset is het perfecte cadeau voor mannen die hun huidverzorging belangrijk vinden en willen genieten van frisheid en hydratatie. Dit is wat deze kit bevat:

- Action for Men - Douchegel (300 ml): Deze milde douchegel met een boeiende en langdurige geur is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van lichaam, gezicht en haar. Het bevat actief reinigende en voedende en hydraterende stoffen, zoals hyaluronzuur, d- panthenol (provitamine B5), Hydromanil™-complex en aloë-, vlas- en ginseng-extracten. Deze gel reinigt en verfrist perfect, terwijl het zowel de huid als het haar voedt en hydrateert.

-Action for Men - Lichaams- en handcrème (300 ml): Deze voedende lichaams- en handverzorgingscrème bevat waardevolle arganolie, zonnebloemolie en sheaboter. Het regenereert, verzacht en verzacht de huid snel en voorkomt overmatig uitdrogen. De formule van deze crème is rijk aan hyaluronzuur, collageen, elastine en vlas- en aloë-extracten, waardoor een onmiddellijke dosis hydratatie en voeding wordt geboden. Bovendien zult u genieten van een boeiende geur die u de hele dag zal vergezellen.

114218

Specifieke referenties

ean13
5901810050252

Apis Action for Men Set...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies