Tołpa Na Gift My Skin Changer Glow : Serum 30 ml + zure Peeling voor gezicht en ogen 40 ml

€ 15,80
Inclusief belasting

Cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Tołpa Na Gift My Skin Changer Glow : Serum 30 ml + zure Peeling voor gezicht en ogen 40 ml

De set "Vitamin Illumination" is een uitgebreide verzorging waarmee u het gezonde en stralende uiterlijk van de huid kunt herstellen. De set bevat:

-Een serum met een capaciteit die de glans van de huid herstelt, deze verzadigt met vitamines en de kleur helpt egaliseren. Het bevat vitamine C SAP, vitamine E, dipeptide en hesperidine, die een gunstig effect hebben op de conditie van de huid.

Een volumepeeling die de huid ultrazacht exfolieert, verheldert en de natuurlijke glans herstelt. De samenstelling omvat maltobionzuur, calamine, glycolipiden en verhelderende pigmenten.

De kit helpt u een gezonde en stralende teint te bereiken, en zowel het serum als de peeling werken synergetisch samen om de beste resultaten te bereiken. Dankzij hen wordt je huid helderder en wordt de kleur egaal.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik volgens de instructies op de verpakking

SAMENSTELLING

Serum: Aqua , glycerine, turfextract, glucosylhesperidine, polysorbaat 20, natriumascorbylfosfaat, fosfolipiden, carnosine, tocoferylacetaat, natriumfytaat, xanthaangom, natriumsulfaat, parfum, methylpropaandiol, caprylylglycol, benzoëzuur, CI 75120.

Peeling: Aqua, glycerine, coco-caprylaat, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, calamine, hydroxypropylzetmeelfosfaat, mica, turfextract, maltobionzuur, glycolipiden, fosfolipiden, tocoferol, xanthaangom, parfum, natriumbenzoaat, methylpropaandiol, caprylylglycol, Benzoëzuur, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114241
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900964173

Tołpa Na Gift My Skin...

€ 15,80
group_work Toestemming voor cookies