Floslek Revita C Cadeauset: Nachtgezichtscrème 50 ml + Vitamineconcentraat voor ogen, gezicht, hals en decolleté 30 ml

€ 18,00
Inclusief belasting

Een set cosmetica met fytoRetinol en actieve vitamine C

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Floslek Revita C Cadeauset: Nachtgezichtscrème 50 ml + Vitamineconcentraat voor ogen, gezicht, hals en decolleté 30 ml

Een cosmetische set met fytoRetinol en actieve vitamine C is een ideale oplossing om de huid elastisch en glad te maken en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. De set bevat een vitamineconcentraat en een nachtcrème, die samen een uitgebreide huidverzorging creëren. Dankzij de actieve ingrediënten helpt deze set de conditie van de huid te verbeteren, waardoor deze steviger en jonger wordt.

Vitamineconcentraat voor de ogen en het gezicht

Concentraat voor de verzorging van de droge huid die gevoelig is voor verlies van stevigheid en elasticiteit en voor overmatig waterverlies.Het helpt de opperhuid glad te maken en elastisch te maken, wat de conditie en het uiterlijk van de huid positief beïnvloedt. Bovendien vermindert het de zichtbaarheid van rimpels.

Ultra revitaliserende nachtcrème

Crème voor de verzorging van de huid met tekenen van veroudering, gevoelig voor uitdroging en verlies van elasticiteit. De crème helpt de huid te regenereren, glad te maken en te hydrateren. Het heeft een positief effect op de conditie en het uiterlijk van de huid van gezicht en hals.

HOE TE GEBRUIKEN

Vitamineconcentraat voor de ogen en het gezicht - Breng het concentraat aan op de huid rond de ogen, hals en decolleté, dep zachtjes en laat het intrekken. Gebruik voor dag en/of nacht.

Ultra revitaliserende nachtcrème - Breng de crème aan op een schone huid en verdeel gelijkmatig met cirkelvormige bewegingen of dep in.

SAMENSTELLING

Vitamineconcentraat voor de ogen en het gezicht

Aqua *, glycerine*, dipropyleenglycol, natriumascorbylfosfaat, biosacharidegom-1*, Medicago Sativia-zaadextract*, lecithine*, sorbitol*, PEG-7 glycerylcocoaat*, caprylylglycol, xanthaangom*, ethylhexylglycerine, glycerylcaprylaat, Natriumlevulinaat*, Natriumanisaat* Dinatrium-EDTA, Caprylhydroxaminezuur, Fenoxyethanol *ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Ultra revitaliserende nachtcrème

Aqua*, Ethylhexylstearaat*, Gossypium Herbaceum Zaadolie*, Pentyleenglycol*, Capryl/Caprinetriglyceride*, Cetearylalcohol*, Glycerylstearaat*, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Boter*, Ceteareth-20, Tocoferylacetaat, Kaliumcetylfosfaat, Glycerine *, Natriumascorbylfosfaat, Medicago Sativa Zaadextract*, Chondrus Crispus Extract*, Lithothamnion Calcareum Extract*, Ulva Lactuca Extract*, Panthenol , Natriumlactaat*, Glycosoaminoglycanen*, Helianthus Annuus Zaadolie*, Copernicia Cerifera Cera*, Lecithine*, Sorbitol*, xanthaangom*, butyleenglycol, caprylylglycol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, ascorbylpalmitaat*, decyleenglycol, o-cymen 5 -ol, tocoferol*, citroenzuur*, glycerylcaprylaat, parfum, natriumfytaat*, Biotine, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114480
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043020815

Floslek Revita C Cadeauset:...

€ 18,00
group_work Toestemming voor cookies