Mokosh Cadeauset Zweeds feest in het kasteel van Malmohus: Zoute Peeling 300 ml + Lichaamsbalsem 180 ml

€ 24,90
Inclusief belasting

Een Zweeds feestmaal in de cadeauset van Malmohus Castle

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Mokosh Cadeauset Zweeds feest in het kasteel van Malmohus: Zoute Peeling 300 ml + Lichaamsbalsem 180 ml

Ontdek een culinair feest in het kasteel te midden van het winterlandschap en het barre klimaat van Zweden, bekend om zijn cranberryteelt. Onze verzorgingsset met de geur van sappige veenbessen is de perfecte combinatie van fruitfrisheid en een smakelijk aroma.

De set bevat:

*Cranberryzout bodyscrub 300g:

Ontdek het geheim van een gladde, gevoede huid met Dode Zeezoutpeeling. Gevriesdroogde cranberryzaden in combinatie met antioxidantrijke cranberryolie maken je huid schoon, glad en gevoed. Natuurlijke sheaboter en waardevolle plantaardige oliën zoals arganolie, jojoba-olie, teunisbloemolie en zoete amandelolie zorgen voor een intense hydratatie en smeren de huid zachtjes. Bovendien heeft vitamine E een antioxiderende werking, wat bijdraagt aan het gezonde uiterlijk van de huid. Na gebruik van de peeling wordt uw huid strak, glad en voelt zijdezacht aan.

Actieve ingrediënten:

-Zout uit de Dode Zee

-Shea boter

-Cranberryzaadolie

-Teunisbloemolie

-Arganolie

-Jojoba olie

-Zoete amandelolie

-Vitamine E

*Cranberry lichaamsbalsem 180ml:

Ontspan in de aromatische omgeving van onze lichaamsbalsem met een zoete en smakelijke cranberrygeur. Deze voedende en verstevigende balsem op basis van natuurlijke oliën en plantenextracten geeft uw huid een luxe verzorging. Arganolie, bekend om zijn verjongende eigenschappen, jojoba-olie, die de hydrolipidenlaag perfect vernieuwt, en cranberryolie, die antiradicale, regenererende en gladmakende eigenschappen heeft, zijn slechts enkele van de kostbare ingrediënten. Bovendien hydrateren, verstevigen en beschermen centella asiatica-extract, xylitol en vitamine E de huid. Na gebruik van de balsem wordt uw huid zijdezacht, stralend en intens gehydrateerd.

Actieve ingrediënten:

- Centella asiatica-extract

-Vitamine E

-AQUAXYL™ hydraterend complex op basis van xylitol

-Cranberryzaadolie

-Arganolie

-Jojoba olie

-Zoete amandelolie

macadamia olie

HOE TE GEBRUIKEN

Peeling: Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtige lichaamshuid en masseer met cirkelvormige bewegingen in. Spoel vervolgens af zonder reinigende cosmetica te gebruiken. Het wordt aanbevolen om één keer per week te exfoliëren.

Balsem: Masseer een kleine hoeveelheid balsem in de huid van het lichaam en gezicht met cirkelvormige bewegingen. Gebruik 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

PEELING: Maris Sal, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Butyrospermum Parkii (Shea) boter, Vaccinium Macrocarpon (cranberry) zaadolie, Argania Spinosa kernelolie, Jojoba-esters, Vaccinium Macrocarpon (cranberry) zaad, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaad Olie, Glycerine••, Oenothera Biennis (Teunisbloem) Zaadolie, Parfum, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Limoneen De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115199
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729035231

Mokosh Cadeauset Zweeds...

€ 24,90
group_work Toestemming voor cookies