Lirene Zelfbruiningsset: Bronzing Foam 150 ml + Zelfbruinerhandschoen

€ 19,40
Inclusief belasting

Het effect van een gouden, natuurlijke bruine kleur is al een uur na het aanbrengen zichtbaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

Lirene Zelfbruiningsset: Bronzing Foam 150 ml + Zelfbruinerhandschoen

espresso lichaamsschuim voor alle huidtypes is een veganistische, hydraterende formule met biologisch kokoswater en 100% natuurlijke DHA. Snel absorberend schuim zorgt voor een gemakkelijke en gelijkmatige applicatie, zonder strepen en verkleuringen. Het effect van een gouden, natuurlijke bruine kleur is al een uur na het aanbrengen zichtbaar. Dankzij unieke actieve ingrediënten hydrateert en voedt het de huid intensief, waardoor deze glad en zacht aanvoelt. Biologisch kokoswater hydrateert en voedt intensief. Biologisch acai-extract regenereert, maakt glad en voorkomt dat de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest.

HANDSCHOEN VOOR HET AANBRENGEN VAN ZELFBRINNER

De fluwelen, dubbelzijdige handschoen maakt het aanbrengen van zelfbruiner een genot. Hiermee kunt u het schuim aanbrengen zonder lelijke strepen en strepen. De zachte stof laat het preparaat niet door, waardoor je handen en nagels schoon blijven na het aanbrengen van de cosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het schuim gelijkmatig in cirkelvormige bewegingen over het hele lichaam. Gebruik 1-2 keer per week (of vaker), afhankelijk van de gewenste bruiningsintensiteit. Was uw handen na het aanbrengen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115415
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900717018112

Lirene Zelfbruiningsset:...

€ 19,40
group_work Toestemming voor cookies