Inter Vion dubbelzijdige gezichtsreinigingsborstel 1 stuk

€ 4,90
Inclusief belasting

De dubbelzijdige gezichtsreinigingsborstel van Inter-Vion is een betrouwbare metgezel voor de dagelijkse verzorging die u helpt een gladde, stralende en gezondere gezichtshuid te bereiken.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Inter Vion dubbelzijdige gezichtsreinigingsborstel, 1 stuk

De Inter-Vion gezichtsreinigingsborstel is een product van onschatbare waarde in de dagelijkse gezichtsverzorging. Extreem functioneel, het heeft twee kanten, één met siliconen borstelharen en de andere met kunstmatige borstelharen, wat een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk maakt en uitgebreide verzorging biedt.

Belangrijkste eigenschappen en voordelen van het gebruik van deze tandenborstel:

-Aangename massage en verbeterde microcirculatie: De borstel zorgt voor een aangename huidmassage, die niet alleen ontspant ale ook de microcirculatie stimuleert, wat bijdraagt aan een gezondere en stralendere teint.

-Effectieve reiniging: reinigt de huid perfect, verwijdert make-upresten en ontstopt de poriën. Hierdoor kan de huid beter ademen en vochtinbrengende cosmetica beter opnemen.

-Dubbelzijdig: dankzij twee verschillende soorten borstelharen kunt u de behandeling aanpassen aan de behoeften van uw huid, wat ideaal is voor verschillende huidtypes.

- Geschikt voor alle huidtypes: geschikt voor alle huidtypes, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel voor de dagelijkse verzorging is.

-Comfortabele handgreep: de comfortabele handgreep zorgt voor een stabiele grip bij het gebruik van de tandenborstel.

113203
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902704986473

Inter Vion dubbelzijdige...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies