Wenkbrauwtrimmer met kam 1 stuk

€ 2,30
Inclusief belasting

De trimmer is ontworpen om uw wenkbrauwen nauwkeurig te trimmen en vorm te geven om het gewenste effect te bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Wenkbrauwtrimmer met kam 1 stuk

De wenkbrauwtrimmer met kam is een praktisch hulpmiddel voor het nauwkeurig vormgeven en verzorgen van wenkbrauwen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Precisietrimmer: de trimmer is ontworpen om uw wenkbrauwen nauwkeurig te trimmen en vorm te geven om de gewenste look te bereiken.

-Geïntegreerde kam: de trimmer wordt geleverd met een kam waarmee u uw wenkbrauwhaartjes gelijkmatig kunt trimmen en rangschikken.

-Draagbaar formaat: het product is draagbaar en gemakkelijk op te bergen, waardoor het het perfecte hulpmiddel voor het verzorgen van wenkbrauwen is.

- Batterijvoeding: de trimmer wordt aangedreven door een batterij, waardoor u hem gemakkelijk kunt gebruiken zonder dat u hem op een stopcontact hoeft aan te sluiten.

-Multifunctionaliteit: naast wenkbrauwverzorging kan de trimmer worden gebruikt om andere delen van het gezicht nauwkeurig te trimmen.

De wenkbrauwtrimmer met kam is een praktisch hulpmiddel dat nauwkeurige wenkbrauwverzorging en -vormgeving mogelijk maakt. Het draagbare formaat en de geïntegreerde kam maken het de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan goed verzorgde wenkbrauwen en deze in perfecte staat wil houden.

113893
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5472550979

Wenkbrauwtrimmer met kam 1...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies