Eveline Liquid Camouflage waterproof Camouflage concealer /03/ Soft Natural 7 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Camouflerende concealer

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Eveline Liquid Camouflage waterproof Camouflage concealer /03/ Soft Natural 7 ml

De nieuwe versie van de Liquid Camouflage concealer, perfect passend bij de Better Than Perfect foundation, is een aanbod voor wie naast het effectief maskeren van imperfecties ook verzorging voor zijn problematische huid verwacht. De innovatieve formule bevat hyaluronzuur en sheaboter, bekend om hun hydraterende en voedende eigenschappen. De toevoeging van jojoba-olie, vitamine E en B5 helpt huidirritaties te regenereren en te verlichten. Deze ingrediënten helpen de huid te revitaliseren en verhelderen, de structuur glad te maken en anti-verouderingseffecten te hebben. De concealer, met een delicate formule, is ook veilig op de meest gevoelige plekken, zoals de ogen. Dankzij de langhoudende formule en waterbestendigheid blijft het product de hele dag op de huid zitten. De voordelen van deze concealer omvatten niet alleen de waterproof formule, ale ook de aanwezigheid van actieve ingrediënten die niet alleen onvolkomenheden maskeren, maar ook de teint verzorgen. Een handige, grote applicator maakt nauwkeurig aanbrengen mogelijk, en dankzij de beschikbaarheid in 5 verschillende tinten kunt u de concealer aanpassen aan de individuele behoeften van uw huidskleur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de concealer aan met ego , handige applicator. Dep zachtjes in de probleemgebieden. Geschikt als basis voor oogschaduw.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cyclopentasiloxaan, butyleenglycol, kaolien, isododecaan, glycerine, polybuteen, VP/hexadecene copolymeer, polyglyceryl-4-isostearaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, hexyllauraat, trimethoxycaprylylsilaan, triethoxycaprylylsilaan, Cera Alba, trimethylsiloxysilicaat, PEG/PPG-19/19 Dimethicon, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Tocoferylacetaat, Butyrospermum Parkii Boter, Natriumhyaluronaat, Panthenol , Fenoxyethanol, DMDM Hydantoïne, Magnesium , Natriumchloride, Disteardimonium Hectoriet, Ethylhexylglycerine, Xanthaangom, Methylmethacrylaat Crosspolymeer , Parfum (geur), Propyleencarbonaat, Dinatrium EDTA, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Hexylkaneel. Kan (+/-): CI 77891 (titaniumdioxide), CI 77491 (ijzeroxiden), CI 77492 (ijzeroxiden), CI 77499 (ijzeroxiden) bevatten. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112381
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416038160

Eveline Liquid Camouflage...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies