AA Wings Of Colour All Day Long Face Concealer /101/ Nude 6,2 g

€ 8,80
Inclusief belasting

Dekkende en verhelderende concealer, speciaal gemaakt voor de verzorging van de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

AA Wings Of Color All Day Long Gezichtsconcealer /101/ Nude 6,2 g

De bedekkende en verhelderende concealer, speciaal gemaakt voor de verzorging van de ogen, is een product dat vele voordelen biedt:

-Helpt onmiddellijk fijne lijntjes en rimpels rond de ogen glad te strijken.

-Bevat gemicroniseerde lichtverstrooiende deeltjes die donkere kringen onder de ogen verhelderen en de look laten stralen.

-De dikke en dekkende formule maskeert niet alleen problemen, ale heeft ook een verzachtende en hydraterende werking.

-Het is verrijkt met groene thee-extract, collageen en hyaluronzuur, die niet alleen huidproblemen maskeren maar ook helpen oplossen.

-De concealer vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, terwijl het het huidoppervlak regenereert en glad maakt en de frisheid en jeugdige uitstraling herstelt.

Dit is een uitstekend product waarmee u een mooie en frisse uitstraling krijgt, terwijl u zorgt voor de gezondheid en het uiterlijk van de huid rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de concealer aan op geselecteerde plekken op de huid en rond de ogen. Verdeel zachtjes door met uw vinger te tikken tot u een uniforme kleur verkrijgt.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, PEG/PPG-18/18 dimethicon, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, isododecaan, caprylylmethicon, trimethylsiloxysilicaat, boornitride, glycerine, dimethicon/vinyldimethicon-crosspolymeer, propyleenglycol, natriumchloride, gehydrolyseerd collageen, tocoferylacetaat, Camellia Sinensis-bladextract, Hyaluronic Acid , allantoïne, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, hyaluronzuur, silica, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, synthetisch fluorflogopiet, mica, triethoxycaprylylsilaan, tinoxide, [+/- kan bevatten: CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112838
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116084732

AA Wings Of Colour All Day...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies