Zew for Men Pakket voor mannen: Baardborstel + Baardzeep + Gezichts- en lichaamszeep + Gezichts-, lichaams- en haarzeep

€ 56,00
Inclusief belasting

Zew for Men Bundel voor heren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Zew for Men Pakket voor mannen: Baardborstel + Baardzeep + Gezichts- en lichaamszeep + Gezichts-, lichaams- en haarzeep

De ZEW brodacza is een uitgebreide verzorging voor iedere baardbezitter. De set bevat vier natuurlijke zepen: baardzeep met houtskool uit Bieszczad , gezichts- en lichaamszeep, haarzeep met aloë en 3in1 zeep voor gezicht, lichaam en haar.

Natuurlijke baardzeep met houtskool uit het Bieszczady gebergte heeft ontgiftende, reinigende en bacteriedodende eigenschappen. Dankzij de unieke combinatie van allantoïne, panthenol en aloë vera-gel heeft het een verstevigend effect en kalmeert het huidirritaties. mango en karitéboter versterken het gezichtshaar en hydrateren en maken de huid van het gezicht glad. Terwijl voedende cacaoboter werkt als een antioxidant, geeft het glans en gladheid aan de baard.

Natuurlijke lichaams- en gezichtszeep hydrateert en maakt de huid glad. Karitéboter heeft ontstekingsremmende eigenschappen en regenereert effectief irritaties. Aan de andere kant heeft natuurlijke haarzeep met aloë vera een antioxiderende werking, het regenereert en herstelt de beschermende laag van het haar. Hyaluronzuur hydrateert het haar en de hoofdhuid diep.

Natuurlijke 3-in-1 zeep voor gezicht, lichaam en haar geeft glans en gladheid aan de lokken. Betaïne geeft een zijdezacht effect en is geschikt voor de gevoelige huid. De set bevat ook een borstel met varkenshaar geplaatst op een pneumatisch kussen. Het ondersteunt de reiniging van gezichtshaar en masseert de gezichtshuid en biedt een uitgebreide verzorging voor baarden.

110977
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903766462905

Zew for Men Pakket voor...

€ 56,00
group_work Toestemming voor cookies