• -35%
  • outlet
  • 35%

Zew for Men Essential hydraterende en verzachtende Gezichtscrème voor mannen voor de droge huid 50 ml

€ 6,24
€ 9,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 9,60

Hydraterende en verzachtende gezichtscrème voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Zew for Men Essential hydraterende en verzachtende Gezichtscrème voor mannen voor de droge huid 50 ml

De gezichtscrème voor mannen bevat veel actieve ingrediënten die de gezichtshuid hydrateren, regenereren en beschermen tegen externe factoren. Het belangrijkste actieve ingrediënt is hennepolie, dat regenererende en antioxiderende eigenschappen heeft en veel vitamines en aminozuren bevat, wat de reconstructie van de opperhuid beïnvloedt en verkleuring vermindert. Hyaluronzuur hydrateert effectief en beschermt de huid tegen uitdroging, en betaïne, jojoba en zonnebloemolie sluiten de hydrolipidenlaag van de huid af, waardoor overmatige verdamping van water uit de huid wordt voorkomen. Vitamine E heeft een antioxiderende en anti-aging werking, terwijl zwarte huba-extract een krachtige antioxidant is die helpt om een gezonde uitstraling van de huid te behouden. Deze crème heeft ook een aangename, mannelijke geur bestaande uit tonen van patchouli, ceder, vetiver, peper, sinaasappel, grapefruit, benzoë en geranium. Het kan dagelijks, 's ochtends en 's avonds worden gebruikt en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème gelijkmatig aan op het gereinigde gezicht en de hals. Doe een zachte massage. Gebruik twee keer per dag. Bewaar bij kamertemperatuur op een schaduwrijke plek. Afhankelijk van de batch kan het product qua consistentie en geur verschillen.

SAMENSTELLING

Aqua , Decylcocoaat, Cannabis Sativa (Hennep) Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Betaïne, Glycerylstearaatcitraat, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Trehalose, Propaandiol, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Polyglyceryl-3 Dicitraat/Stearaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, cellulose, glycerine, natriumhyaluronaat, Inonotus Obliquus-extract, tocoferol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, citroenzuur, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citronellol, geraniol, hexylkaneel, limoneen , Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110985
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903766462615

Zew for Men Essential...

€ 9,60 € 6,24
group_work Toestemming voor cookies