Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line romig Serum regenererend en anti-rimpel 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Herstellend en anti- Serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line romig Serum regenererend en anti-rimpel 30 ml

Het regenererende en anti-rimpelserum is een sterk geconcentreerde cosmetica die de effectiviteit van een serum combineert met het gebruiksgemak van een crème. Of je dit serum nu alleen gebruikt of als basis voor een crème, het zorgt voor een intens anti-rimpel en regenererend effect. Het product is perfect, vooral voor de mannenhuid die een diepe revitalisering nodig heeft. De lichte, emulsieconsistentie van het serum belast de huid niet en wordt snel opgenomen.

De effectiviteit van het serum is gebaseerd op een unieke combinatie van actieve ingrediënten, zoals:

- Ceramiden en vitamine F, die de huid intensief voeden en regenereren, terwijl ze de hydratatie beïnvloeden en de werking van de beschermende barrière ondersteunen.

- Peptiden en fito die de tekenen van veroudering helpen verminderen, de huid revitaliseren en haar uiterlijk en conditie verbeteren.

- Jojoba-olie, die de huid perfect hydrateert en regenereert. Het wordt aanbevolen voor alle huidtypes, inclusief de vette en gecombineerde huid.

De effecten van het gebruik van het serum zijn:

- Vermindering van de zichtbaarheid van rimpels.

- Gehydrateerde en vitale huid.

- De beschermende barrière van de huid opnieuw opgebouwd.

Het regenererende en anti-rimpelserum is een geconcentreerd product dat de elasticiteit en vitaliteit van uw huid helpt verbeteren. Het kan alleen of als onderdeel van een huidverzorgingsroutine worden gebruikt, zowel 's morgens als' s avonds. Vergeet niet dat regelmatig gebruik van het serum de beste resultaten zal opleveren

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in de gereinigde gezichtshuid. U kunt het serum alleen gebruiken of vóór de crème aanbrengen. Gebruik in de ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Propaandiol, Tripelargonine, Glycerine, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Trehalose, Sorbitan Olivate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Linolzuur, Olea Europaea ( Olive ) Schilolie, Olea Europaea (Oive) Vruchtenolie, gehydrolyseerde rijstproteïne, linoleenzuur, beta-sitosterol, gehydrolyseerde sojaproteïne, ceramide NP, rijstaminozuren, palmitoyltripeptide 5 , ceramide AP, fytosfingosine, cholesterol, L-proline, gehydrolyseerd Adansonia Digitata-zaadextract, acetylhexapeptide- 8, Ceramide EOP, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Caprylyl Glycol, Natrium Stearoyl Glutamaat, Natrium Lauroyl Lactylaat, Ammonium Acryloyldimethyltauraat/VP Copolymeer, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, Ascorbylpalmitaat, Tocoferol, Autobomer, Phenoxyethanol , Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Linalool De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

112144
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052027

Bielenda Professional...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies