BasicLab Acidumis smoothing Micro-exfoliërende gezichtsvloeistof 2% BHA en exfoliërend tripeptide 100 ml

€ 25,80
Inclusief belasting

Onmiddellijke huidverzachting en een gezonde glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BasicLab Acidumis smoothing Micro-exfoliërende gezichtsvloeistof 2% BHA en exfoliërend tripeptide 100 ml

Micro-exfoliërende vloeistof is een veelzijdig product, gemaakt voor de verzorging het hele jaar door van alle huidtypes, vooral de huid die gevoelig is voor acne en mee-eters. Het exfolieert zachtjes, reguleert de talgafscheiding en reinigt de openingen van de talgklieren, ook wel "poriën" genoemd, waardoor hun zichtbaarheid effectief wordt verminderd. De vloeistof vermindert bestaande acne-laesies en vermindert de neiging om nieuwe te ontwikkelen, terwijl de huidstructuur glad wordt gemaakt en de kleur wordt verbeterd, waardoor deze een gezonde glans krijgt.

GEAVANCEERDE INGREDIËNTEN:

-2% BHA (salicylzuur) in technologie met geleidelijke afgifte: dringt diep door in de "poriën" en reinigt deze van binnenuit. Het reguleert de talgafscheiding en exfolieert zachtjes dode cellen, wat bijdraagt aan het verzachten en versnellen van de vernieuwing van de opperhuid. De moleculaire combinatie met acaciapolysachariden zorgt voor effectiviteit met een minimaal risico op irritatie.

-Exfoliërend tripeptide: werkt in op celverbindingen in het stratum corneum en ondersteunt een gelijkmatige exfoliatie. Maakt de opperhuid effectief glad, ondersteunt de vermindering van mee-eters en minimaliseert de zichtbaarheid van een droge huid.

-Arginine-aminozuur: hydrateert en kalmeert en versterkt de hydrolipidenbarrière. Geeft de huid zachtheid en gladheid.

ZICHTBARE RESULTATEN:

-Onmiddellijke verzachting van de huid en een gezonde glans.

-Gereinigde talgklieropeningen (zogenaamde poriën).

-Minder neiging om onvolkomenheden te ontwikkelen.

-Versnelde regeneratie, merkbare gladheid en zachtheid van de opperhuid.

- Genormaliseerde talgafscheiding en de zichtbaarheid van "poriën" aanzienlijk verminderd.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Elk type, met open/gesloten comedonen.

-Met vergrote poriën, zonder gladheid en glans.

-Met perifolliculaire keratose.

-Met post-inflammatoire verkleuring (rood).

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op uw handen of op een wattenschijfje. Dep zachtjes op het gezicht, de hals en het decolleté, vermijd het oog- en lipgebied. Gebruik één keer per dag op een gereinigde huid, 's ochtends of 's avonds. Niet aanbrengen op een beschadigde of geïrriteerde huid.

WAARSCHUWINGEN EN AANBEVELINGEN:

BHA's kunnen de huid gevoelig maken voor zonlicht. Vermijd directe blootstelling aan de zon en bescherm uw huid met een filter, bijvoorbeeld een licht beschermende emulsie SPF 50+.

In de beginfase van het gebruik van serum kunt u een verhoogde glans van de huid opmerken, wat een natuurlijke reactie van de huid is op de werking van salicylzuur. Dit komt door het proces waarbij de poriën worden gereinigd van overtollig talg.

Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van het serum door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Salicylzuur, Acacia Senegal-gom, Hexanoyl Dipeptide 3 Norleucine-acetaat, Arginine, Melkzuur, Isomalt, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115441
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639171153

BasicLab Acidumis smoothing...

€ 25,80
group_work Toestemming voor cookies