Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line verfrissende en reinigende gezichtswasgel 200 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Verfrissende en reinigende gezichtswasgel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line verfrissende en reinigende gezichtswasgel 200 ml

Verfrissende en reinigende gezichtswasgel is speciaal gemaakt voor de behoeften van mannen. De effectieve formule reinigt de huid perfect zonder een onaangenaam trekkerig gevoel achter te laten. De gel zorgt ook voor een aangenaam gevoel van verfrissing en stimulatie van de huid, en het licht verkoelende effect maakt de dagelijkse verzorging tot een plezier. Deze gel schuimt sensationeel, wat het grondig wassen van het gezicht en gezichtshaar vergemakkelijkt. Na gebruik wordt de huid grondig gereinigd en opgefrist en wordt overtollig talg verminderd, wat bijdraagt aan de verbetering van de huidconditie en het ontstaan van imperfecties voorkomt.

De effectiviteit van de gel is gebaseerd op unieke actieve ingrediënten, zoals:

- Extracten van ginseng en drakenfruit die de huid revitaliseren, energie geven en een verfrissend gevoel geven.

- Zwarte thee-extract, dit is een antioxidant en heeft een positief effect op de conditie van de huid.

De effecten van het gebruik van de gel zijn:

- Diepe reiniging van de huid.

-Licht verkoelend en verfrissend effect.

- Geen trekkerig gevoel en uitdroging van de huid.

- Vermindering van de afscheiding van talg.

Verfrissende en reinigende SupremeLab For Man gezichtswasgel is een ideaal product voor de dagelijkse huidverzorging van mannen. Het kan 's ochtends en 's avonds worden gebruikt om de huid schoon, fris en vrij van overtollig talg te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtig gezicht en met ronddraaiende bewegingen inmasseren, daarna grondig afspoelen met lauw water. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Coco-Glucoside, Proline, Camellia Sinensis ( Black Thee) Blad Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Saccharomyces Ferment Lysaat Filtraat, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden Citraat, Glyceryl Oleaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Natriumchloride, Citroenzuur, Tocoferol, Menthol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112145
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052034

Bielenda Professional...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies