NIVEA Men Deep Clean Douchegel 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Gebruik hem gerust iedere dag, dankzij de speciale formule is hij geschikt voor iedere dag

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

NIVEA Men Deep Clean Douchegel 500 ml

De unieke formule is verrijkt met natuurlijke microdeeltjesklei die onzuiverheden op de huid absorbeert. Hierdoor reinigt en verfrist het product de huid perfect, zonder het natuurlijke vochtgehalte te verstoren! De rijke, dikke douchegel met de geur van donker hout verandert in een zacht, wit schuim dat niet alleen perfect reinigt, ale de huid ook zachtjes verzorgt en verfrist laat. Dit is een 3-in-1 douchegel voor mannen, perfect voor het wassen van lichaam, gezicht en haar, waardoor hij u begeleidt bij een uitgebreide verzorging. De innovatieve formule met natuurlijke microdeeltjesklei is een echte innovatie en zorgt voor een diepe reiniging.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een douche en maak uw huid goed nat. Breng de douchegel aan over uw hele lichaam, gezicht en haar. Masseer de douchegel in uw huid. Spoel grondig af

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, decylglucoside, glycerine, natriumchloride, glycoldistearaat, citroenzuur, Laureth-4, cellulose, cellulosegom, microkristallijne cellulose, natriumsulfaat, natriumbenzoaat, benzoëzuur, linalool, parfum, CI 61570 , CI 16035, CI 10316, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112695
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017062266

NIVEA Men Deep Clean...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies