Bandi 4Men Care Antirimpel Gezichtscrème voor Mannen 50 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Antirimpel-kleurverbeterende crème met extra verzachtende werking is een uitgebreide verzorging voor de rijpe mannenhuid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bandi 4Men Care Antirimpel Gezichtscrème voor Mannen 50 ml

Kleurverbeterende anti-rimpelcrème met extra verzachtend effect is een uitgebreide verzorging voor de rijpe mannenhuid, biedt vele voordelen en gaat de symptomen van huidveroudering tegen. Hier zijn de belangrijkste voordelen en werkingen van deze crème:

-Rimpelreductie: De crème bevat verjongende peptiden en plantencollageen die de verschijning van rimpels helpen verminderen, waardoor de huid er jonger uitziet.

-Hydraterend, regeneratie en gladmakend: dankzij de ingrediënten hydrateert, regenereert en verzacht de crème de huid perfect, waardoor het gezonde uiterlijk en de gladheid wordt hersteld.

-Verzacht irritaties: De crème heeft een verzachtende werking, waardoor hij perfect is voor het verzachten van irritaties, ook na het scheren. Vermindert roodheid en jeuk van de huid.

-Vermindering van droogheid en ruwheid: Het product vermindert effectief de droogheid en ruwheid van de huid en herstelt de zachtheid ervan.

Deze crème is een uitstekende keuze voor mannen met een rijpere huid die op zoek zijn naar een uitgebreide antirimpelverzorging gericht op het verjongen en verbeteren van de algehele conditie van de huid. Dankzij de hydraterende, regenererende en verzachtende eigenschappen kan de crème elke dag worden gebruikt om de beste verzorgende effecten te verkrijgen en te genieten van een gezondere en jeugdigere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel elke ochtend en avond over het gezicht en de scheerzones. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Macadamia Integrifolia Zaadolie, Dimethicon, Glycerine, Decyl Cocoaat, Squalaan, Panthenol , Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Arachidyl Alcohol, Cocos Nucifera ( Coconut ) Olie, Saccharomyces Lysaat Extract, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetaat, Allantoïne , Hyaluronic Acid , Ectoïne, Hydroxyectoïne, Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, Lactobacillus Ferment, Ethylhexylglycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Pentyleenglycol, Caprylylglycol, Hexyleenglycol, Natriumstearoylglutamaat, Behenylalcohol, Pentaerythrityl Distearaat, Arachidylglucoside, Is octeth-10 , Decylglucoside, Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, silica, polysilicone-11, natriumpolyacrylaat, parfum/geur, fenoxyethanol, cumarine, hexylkaneel, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114357
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138905203

Bandi 4Men Care Antirimpel...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies