Bandi 4Men Care Oogcrème voor mannen 14 ml

€ 21,60
Inclusief belasting

Crème die donkere kringen en wallen onder de ogen vermindert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bandi 4Men Care Oogcrème voor mannen 14 ml

De crème die donkere kringen en wallen onder de ogen vermindert en tevens antirimpeleigenschappen heeft, is een allesomvattende verzorging in één product. Bevat ingrediënten zoals cafeïne en verjongende peptiden die zich richten op het verminderen van donkere kringen en wallen rond de ogen. Hierdoor helpt de crème het gezicht een meer uitgerust uiterlijk te geven. Oogcrème met 360⁰ 4MEN-technologie is een uitgebreide verzorging voor de mannenhuid rond de ogen.

Het biedt verschillende voordelen:

-Vermindering van donkere kringen: De werking van actieve cafeïne helpt de zichtbaarheid van donkere kringen onder de ogen te verminderen, wat zich vertaalt in een meer uitgerust uiterlijk.

-Vermindert wallen: Cafeïne en andere ingrediënten werken om wallen te verminderen, wat vooral 's morgens nuttig is om tekenen van vermoeidheid te verwijderen.

-Anti-rimpel: Bovendien verbetert het verjongende peptide de elasticiteit van de huid, waardoor initiële rimpels worden bestreden.

-Dagelijkse hydratatie: De crème voorziet de huid rond de ogen van voldoende hydratatie, wat belangrijk is voor het algehele gezonde uiterlijk van de huid.

Actieve ingrediënten zoals actieve cafeïne en peptide werken synergetisch om uitgebreide verzorging te bieden voor de mannenhuid rond de ogen. Dit product is geschikt voor mensen met problemen die verband houden met donkere kringen, zwellingen, rimpels en dagelijkse hydratatie rond de ogen. Controleer voor gebruik altijd of u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten in het product.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond zachtjes aan op de huid onder de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Coco-Caprylaat/Capraat, Tripelargonine, Cetearylalcohol, Panthenol , Propaandiol, Glycerylstearaat, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Stearinezuur, Cafeïne, Saccharomyces Lysaatextract, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetaat, Lactobacillus Ferment, caprylylglycol, lecithine, arachidylglucoside, pentyleenglycol, arachidylalcohol, behenylalcohol, xanthaangom, hydroxyethylcellulose, maltodextrine, natriumacrylaatcopolymeer, 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114359
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138905210

Bandi 4Men Care Oogcrème...

€ 21,60
group_work Toestemming voor cookies